Francija, Sarrola-Carcopino
Podjetje Salaisons Joseph Pantaloni, proizvajalec ročno izdelane mesnine blizu Ajaccia, zagotavlja prodajo v velikih količinah za strokovnjake, pa tudi neposredno prodajo posameznikom. Proizvajalec korzških izdelkov, Salaisons Joseph Pantaloni, izpostavlja ročne izdelke iz regije. Salaisons Joseph Pantaloni proizvaja kakovostno mesnino in korzške klobase, izključno iz francoskega mesa in v skladu...
Francija, Laissac
...tako kot vse naše ročno izdelane mesnine, mesnina brez nitritov in brez drugih sestavin kot so morska sol Guérande in poper Kampot, IGP poper iz Kambodže z aromami evkaliptusa, ki daje našim mesninam mineralno in cvetlično noto. Počasi sušeno v naši delavnici za soljenje v Laissacu, v Aveyronu, bo to sušeno goveje meso Aubrac popolno za vaš mesni pladenj! V kombinaciji z lonzom, coppo ali še s...
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR sta francoska družinska podjetja, ki že več kot 45 let spremljata različne industrije pri ekološkem oblikovanju in proizvodnji plastičnih embalaž s pomočjo tehnologije termoformiranja. Lastna raziskovalna pisarna in integrirana proizvodnja orodij jima omogočata, da nudita veliko odzivnost in prilagodljivost za reševanje tehničnih, tržnih in okoljskih izzivov svojih strank...
Francija, Bréal-Sous-Montfort
...Linija „Extraits Culinaires SIGN’NATURE®“ je povsem inovativna zbirka naravnih ekstraktov, katerih surovine so bile skrbno izbrane, kuhane in zmanjšane po ekskluzivnem industrijskem postopku. Odkrijte intenzivne, elegantne in plemenite okuse, subtilne teksture ter izdelke z izjemno dolžino v ustih… Uporaba: Osnove omak Pripravljeni jedi Juhe Morski izdelki Zelenjava Meso Čista oznaka...
Francija, Rabastens De Bigorre
... dobavitelju v regiji, znanem po svojem mesu Label Rouge. Ključ do našega uspeha so: okus, ravnotežje okusov in privlačna tekstura! Z znanjem, ki se prenaša iz generacije v generacijo, so izdelki pripravljeni po receptih v najčistejši tradiciji. Podjetje je ponosno, da svojim potrošnikom ponuja naravne izdelke. Od leta 2021 Conserverie du Sud pridobiva certifikat IFS različica 8. IFS FOOD je mednarodni standard, ki omogoča ocenjevanje skladnosti izdelkov in procesov glede varnosti in kakovosti hrane.
Francija, Castelnaudary
Le Coustelous je ponosen, da vam lahko ponudi svoje gastronomske izdelke iz jugozahoda, s posebno pozornostjo na znameniti cassoulet iz Castelnaudaryja. Skrbimo za kakovost naših sestavin in sodelujemo z lokalnimi proizvajalci, da vam ponudimo najboljše. Naše izdelke izvažamo v Evropo, ZDA in Francijo, v fine trgovine, vinoteke in specializirane trgovine z gastronomijo ter drugimi prehranskimi sp...
Francija, Bassussarry
SONATRADE je podjetje za uvoz in izvoz, specializirano za sveže in zamrznjene mesne izdelke. Naš cilj je, da kar najbolje prisluhnemo našim strankam, da ugotovimo njihove potrebe in ponudimo odgovore v smislu sledljivosti, specifikacij (spoštovanje tehničnih zahtev), storitev in kakovosti izdelkov. To vključuje strogo politiko kakovosti in redno nadzorovanje naših dobaviteljev in izvajalcev storit...
... primerjavi z mesom. Zato ne izdelujemo izdelkov na osnovi VSM. Ponujamo govedino, piščanca, telečje meso, jagnjetino in halal mesnine. Naši izdelki so na voljo sveži ali zamrznjeni. Ponosni smo, da prodajamo halal meso ali perutnino iz Francije in Evrope, ki je certificirano Achahada.
Francija, Emerainville
VDC Francija trguje z vrhunskimi gurmanskimi izdelki iz francoskega podeželja, ki nosijo kakovostne oznake, tako kreativne kot okusne. Skozi letne čase in priložnosti se naši izdelki prilagajajo trenutnim trendom. VDC Francija želi postati pomemben igralec kot izvoznik na mednarodnem trgu. Zato je naš asortiman prilagodljiv in se širi glede na potrošniške preference po državah, povezan z oznakami...
Francija, Layrac
...ki ustrezajo njihovim zahtevam in potrebam. Naše delovanje nam omogoča prilagodljivost obrtnika, kar je velika prednost. Nekateri mesni izdelki: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Cote de porc Nekateri mesni izdelki: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Sledenje izdelkom Marassé vključuje sredstva, ki so bila vzpostavljena za spremljanje vsake faze proizvodnje in trženja našega mesa, da bi zagotovili spoštovanje dobrih higienskih pogojev med potekom teh faz.
Francija, Lyon
Trije prijatelji, strastni do gastronomije in ljubitelji narave, Thomas, Thibault in Andréa, so ustvarili JOKO. Njihova ambicija je valorizirati meso divjadi iz Francije in svinjino iz Bigorre AOP z uporabo kratkih dobavnih verig. Ponujajo naravne kakovostne izdelke skozi avtentične in inovativne recepte, hkrati pa se borijo proti prehranskemu odpadku, povezanemu s lovom. Njihov cilj je, da...
Francija, Nantes
Podjetje BERJAC se specializira za veleprodajo mesa in rib za profesionalce v gostinstvu (restavratorji, mesarji, catering, trgovci, manjše skupnosti) ter zagotavlja storitev trgovine in opravlja dostave v Loire-Atlantique, Vendée, Maine in Loire: meso (govedina, telečje meso, jagnjetina, svinjina), drobovina, mesnine, perutnina, sveži izdelki (sadje in zelenjava, prehrana), ribe. Podjetje BERJAC pripada družinski skupini CADEGAU: dejavnost BtoB svežih izdelkov (meso in ribe) v Nantesu (Berjac), Rennesu (TG Viandes in Marée) in Saumuru (Savia).
Francija, Chemy
... vodstvom četrte generacije in s strateško usmeritvijo proti vrhunskim izdelkom, skupina uživa pomembno rast že 10 let. To je omogočilo naložbe v nov ultra-moderen proizvodni obrat ter nove pisarne na zgodovinski lokaciji Chemy. Lesage Prestige, lokomotiva skupine, je osredotočena na prodajo vrhunskih mesnin in izbiro izdelkov v B2B segmentu. Naši vodilni izdelki so: zrelo meso, goveje meso iz Galicije, Angus, goveje meso Kobe in drugi. Naši glavni kupci so steakhouse restavracije, restavracije, ki želijo ponuditi "prestige" meso, in tradicionalne mesnice.
Francija, Ploufragan
Kmetje d'Argoat so bili ustanovljeni leta 1975 s strani kolektiva približno dvajsetih akterjev, ki so bili navdihnjeni s prepričanjem v potencial panoge "perutninskih kmetij z rdečo oznako". Skozi leta se je ta pobuda razširila, da vključuje tri druge panoge: "kmetijska jajca z rdečo oznako" leta 1983, "kmetijske svinje z rdečo oznako" leta 1988, "svinje z rdečo oznako" leta 2006 in "kmetijske zaj...
Francija, Saint-Jean-Le-Vieux
Ustanovljena leta 1993, je Maison Mayté tradicionalna baskovska mesnica. Maison proizvaja široko paleto suhomesnatih izdelkov iz Baskije: šunke, klobase, suhe klobase, ravne ali zvite trebuhove (ventrèches), chorizo, suhi lomi... Maison vam ponuja tudi svoje specialitete iz race (foie gras, pečene prsi, konfit, rillete, paštete iz foie gras), svinjine (baskovska pašteta, baskovska pašteta s pimen...
Francija, Revel
Le Revelois, ki se nahaja le nekaj korakov od Castelnaudaryja, prestolnice Cassouleta, že več kot pol stoletja pripravlja recepte, ki izhajajo iz tradicij in znanj chaurianskega območja v kraju Lauragais. Le Revelois je predvsem zgodba o Andréju MORELu, vajencu mesarja iz Castelnaudaryja, ki je na začetku 80. let, navdušen nad svojim delom in z željo po zadovoljstvu okusov in brbončic, hitro žele...
Francija, Vigan (Le)
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
Francija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
Francija, Rungis
COURTIN HERVOUET: vaš specialist za perutnino in divjačino, ki se nahaja v Rungisu. Podjetje COURTIN HERVOUET ponuja obsežno izbiro perutnine, foie gras in divjačine. Račka, piščanec, kokoš, petelin, puran, zajec, prašiček, jagnje, golob, smo strokovnjaki za kakovostne izdelke (oznake, poimenovanja, izbrana rejna) in lokalne pridelke (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Naša izbira...
Francija, Rungis Cedex
Specialist v trgovini s svežim mesom in drobovino goveda, teletine, jagnjetine in svinjine, kot tudi z globalnimi govedinami in izjemnimi mesninami. Ponujamo prilagojeno ponudbo našim strankam, da najbolje zadostimo potrebam mesarjev, mesarjev, catering podjetij, velike distribucije in gostinstva. Zahvaljujoč tesnemu sodelovanju z našimi dobavitelji, naši stranke uživajo v zagotovljeni svežini i...
Francija, Nogent Sur Oise
... posebnost na osnovi svinjine, povezana s začimbami po edinstvenem receptu, ki slovi po našem chorizu. Naši izdelki: Suhi klobasa iz šunke, Chorizo iz vratu, Palčke chorizo, Chorizo PP D32 palica, Narezani chorizo, Kocke chorizo, Drobljenec chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Narezani chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Narezani chorizo D55, Coppa sušena soljena po...
Francija, Saint-Viance
... Corrèze izhaja iz rednega partnerstva med različnimi akterji v mesni verigi. Bližina rejcem in neposredna povezava s podeželjem omogočata razvoj kakovostnih izdelkov, ki ustrezajo potrebam strank. Viandes de Corrèze se je odločil za 100% oskrbo z izvorom iz Francije, predvsem iz Limousina. Viande de Corrèze se ponaša s timom, ki vključuje strastne ljubitelje mesa in kakovosti. Rezanje in obdelava mesa ustrezata specifičnim potrebam tradicionalnih mesnic, veletrgovcev, GMS in skupinske prehrane.
...V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, ročno in v ročno polnjenih konzervah.
Poklicni proizvajalci čreves že več kot trideset let, ponujamo široko paleto naravnih čreves (ovčja čreva, svinjska čreva, goveja čreva, konjska čreva) za mesnine ter začimbe za merguez, začimbe za čipolate, začimbe za krvavice, profesionalno mesarsko orodje, Esse kljuke, mlinčke, mešalnike mesa, stiskalnice za meso, vakuumske naprave. Vsi naši izdelki so nadzorovane kakovosti.
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, Boz
LCB FOOD SAFETY nudi analize, svetovanje in usposabljanja na področju varnosti hrane ter proizvaja higienske in dezinfekcijske izdelke za agroživilski sektor (krmila in skladiščenje; perutninska proizvodnja; prašičja proizvodnja; inkubatorji; pripravljeni obroki; mlečni izdelki; skladiščenje; transport; meso, mesnine in mesni izdelki) ter zdravstvene ustanove. Naša strokovnost na področju načinov...
Francija, Aicirits Camou Suhast
Skupina Cooperativ LUR BERRI ponuja široko paleto rastlinskih in živalskih proizvodov svojih članov. Skupina ponuja kakovostne izdelke z znanjem, pridelanim v Baskiji. Skupina ustvarja povezavo med kmeti in potrošniki ter omogoča utrditev regionalne ponudbe z delitvijo z drugimi akterji.
Francija, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia je predvsem zgodba o strasti, o strastnih ljudeh. Strastnih do dobro opravljene naloge, strastnih do človeških odnosov, strastnih, kot sta bila Gilbert in njegova žena Jeanine, ko sta leta 1961 sklenila odpreti svojo trgovino v srcu lepega vasi Castelnau d’Estretefonds. Lepa podjetja, kjer gospa vlaga vso svojo energijo, da izpostavi talent gospoda za mesarstvo. Izobražena, da...
Francija, Montfort En Chalosse
Ustanovljena leta 1982, zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE danes združuje 80 proizvajalcev. Želeč ohraniti svoje znanje, lokalne tradicije in ceniti kakovost svojih izdelkov, so se rejci že leta 1999 zavezali k pobudi Label Rouge. Vsa živali so vzgajana na prostem, hranjena z zrnato koruzo v skupnih parkih. Stara so najmanj 104 dni, ko vstopijo v zadrugo. Zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE proizvaja foie gr...
Francija, Captieux
Že več kot 20 let podjetje FALIERES NUTRITION specializira v proizvodnji in pakiranju prehranskih izdelkov za prehrano ljudi v "nomadskih" situacijah. Podjetje tako izdeluje pripravljene obroke za športnike, avanturiste, vojakov, ljudi na ekspedicijah v puščavi, na oceanih ali na vrhovih gora. FALIERES NUTRITION prav tako ponuja svoje obrok komplete za nujne primere in socialno pomoč.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play