Italija, Marmirolo
...W: 320 - 330. Moka tipa '00', pridobljena iz izbranih italijanskih, evropskih in severnoameriških žit, optimizirana za olajšanje valjanja test. Idealna za dosego dobro plastenih, voluminoznih in dišečih izdelkov. Priporočena za brioche in rogljičke. 10KG...
Italija, Guardiagrele
...Polizdelan izdelek za proizvodnjo kruha iz starih žit, ki vsebuje moke treh sort pšenice in polnozrnate ržene moke. Format: 15 kg Odmerjanje: 50%...
...So natisnjeni iz visokokakovostnih sintetičnih smol z dvema različnima materialoma, da ustrezajo potrebam uporabnikov. RESILENE (polietilen) se uporablja v mlinarskih, prehrambenih industrijah ter v kmetijstvu za prevoz žit, moke, krmil, zrn itd. RESINAMIDE (antiabrasivni najlon) so idealni za prevoz abrazivnih in korozivnih izdelkov: steklo, kovinski pesek, livarska zemlja, kemikalije. Odlična...
Italija, Forlì
...Moka iz rdečih lečic BIO je moka iz stročnic, certificirana kot biološka. Za razliko od običajne pšenične moke in drugih vrst moke, kot je moka iz spelte, ne vsebuje glutena. Poleg tega ima višjo vsebnost beljakovin v primerjavi z mokami iz žit. Ima prednost, da obogati običajne mase na osnovi mok iz žit z koristnimi hranili, kot so rastlinske beljakovine, železo in minerali, ki jih ta stročnica...
Italija, Lonate Pozzolo
...Material: netoksična in živilska plastika + pocinkana jeklo Idealno za moke iz žit (koruza, rž, ovsena kaša, ječmen...) Motor z krtačami: 550W - Hp 0,75 - 230V (13000-15000 obratov/min). Mletje na uro npr. koruza: min 80Kg-max 250Kg Varnost motorja: naprava za samodejno ponastavitev Varnost dostopa do rezil: obvezna naprava s trojno varnostjo Prilagoditev pretoka žita: s neposrednim in samoregulirajočim tokom Mrežice v kompletu: mm 2.5 - 4 - 6 - 8...
Italija, San Martino Di Lupari
Cerealveneta deluje že več kot dvajset let na področju agroživilske industrije, kjer proizvaja moke in polizdelke iz celih zrn, ekološke in brez glutena, pridobljene iz predelave žit, stročnic, posebnih semen, manjših semen, otrobov in kalčkov. Cerealveneta na surovine uporablja posebno toplotno obdelavo za stabilizacijo in praženje ter nato krio mletje ali krio mikronizacijo polizdelkov, kar...
Italija, Rocca Grimalda
... romana je ovalna pica, ki je zelo lahko prebavljiva, narejena iz pšenične, sojine in riževe moke, hrustljava zunaj in mehka znotraj, hipokalorična in hipoglikemična. Poleg klasične tradicionalne pice smo specializirani za pico na pala. Sestavine, ki jih uporabljamo za polnjenje, so najvišje kakovosti. Specializirani smo za meso na žaru, vedno imamo široko izbiro fiorentinskih zrezkov, tomohawk...
Italija, Bruino
Dolce Vassoio je visokokakovostna obrtniška slaščičarna. Z strastjo delamo z naravnimi izdelki za pripravo ročno izdelanih slaščic, ki združujejo sodobne proizvodne tehnike in tipične okuse sladic, narejenih s strastjo, kot včasih. Uporabljamo visokokakovostne nacionalne in lokalne izdelke, kot so alpsko maslo ali moke iz starih žit za naravno vzhajajoče izdelke. Pripravljamo suhe slaščice, sveže...
Italija, Belforte Del Chienti
ZAKAJ IZBRATI NAŠO TESTENINO? Preprosto zato, ker smo povsem italijansko podjetje, mlado, ki ljubi proizvodnjo testenin in naravne, ekološke ter brezglutenske hrane. Natančno nadzorujemo celotno verigo, od setve, do žetve in do predelave našega končnega izdelka. Moke, uporabljene pri proizvodnji naših ekoloških testenin, izvirajo iz starih semen italijanskih žit, ki jih podjetje samo reproducira...
... iz naših mletih kamnitih mok, sveža in suha ekološka testenina - predelana v našem BioLaboratoriju, v Podere Le Casacce - majhni čičeriki iz Chiantija - majhne pisane leče - spelt in perlatni ječmen - dimljen ječmen - olupljena proso - moke iz žit in stročnic mlete na kamnu - kosmiči iz žit - toskanske juhe - Turistična nastanitev: v Sieni v Bioagriturizmu Vigliano v naših dveh hišah v Sieni...
Italija, Cortemilia
... posledično pridobivanje stranskih proizvodov, namenjenih živinoreji. Leta 2018 je bil zgrajen nov mlin, ki je zamenjal mlinarske naprave z inovativno tehnologijo, kar je omogočilo širitev proizvodnje. Poleg tega je bil razvit kamen mlin, zahvaljujoč kateremu so začeli proizvajati nove vrste moke, mlete na kamnu, iz mehke pšenice in drugih vrst žit. Naše podjetje je certificirano po standardu BRC.
Italija, Zafferana Etnea
Podjetje, ustanovljeno leta 1950 z Giuseppejem Russom, je specializirano za prodajo različnih vrst prehranskih moke (moke iz fine semenske moke, dvojna ničla, polnozrnate, sojine, 5 žit, moke za arabski kruh, ekološke moke in moke brez glutena) ter prehranskih izdelkov (gobe, paradižnikova pulpa, sezam in izboljševalci). Ekskluzivni distributer najboljših nacionalnih in lokalnih mok. Danes...
Italija, Roncade
Molino F.lli Rachello je že več kot sto let družinsko podjetje, specializirano za predelavo žit in proizvodnjo kakovostnih moke za obrtne pekarne in slaščičarske industrije. Tradicija, inovacije, visoki kakovostni standardi, spoštovanje do okolja, moka iz lokalnih virov, ekološka moka, podpora organizaciji ABO Project za raziskave raka, certifikati in sledljivost izdelkov: vse to se imenuje Molino Rachello.
Italija, Caprino Veronese
... zelo kratkem času. Odkrijte vse naše storitve aspiracije. Z gotovostjo boste našli storitev, ki jo iščete: Aspiracija materiala iz hidrodemoilacije, Aspiracija digestata iz bioplina, Aspiracija cevi velikega premera, Aspiracija z vnosom v Big-bag, Aspiracija ostankov peskanja, Aspiracija ruševin, odpadkov, gradbenih odpadkov, Aspiracija žit, moke, krmil, Aspiracija blata, Aspiracija peska s streh in dvorišč, Aspiracija in čiščenje guana, Aspiracija odpadnega materiala, Aspiracija odpadkov v obokih.
Italija, Bernalda
... certificirano dobavno verigo ter zagotavlja lokalno poreklo mletih žit. Moke in semena so izbrane regijo po regiji. Nenehno vlagamo v raziskave in razvoj, da bi ponudili izdelek visoke kakovosti. Naši izdelki niso industrijsko proizvedeni, temveč so ročno izdelani in se ponašajo s posebnimi lastnostmi, saj so predhodno kuhani z naravno fermentacijo brez dodanih konzervansov in kemikalij. Neprestano smo v fazi evolucije.
...Testenine "PASTAI DEL METAPONTINO" nastajajo iz skrbno izbranih trdih žit, pridelanih v Lucaniji, tistih z najvišjim indeksom v rumeni barvi, z najvišjo vsebnostjo beljakovin, ki ni nižja od 14%. Proizvodnja je v celoti ročna, od mletja moke, pri čemer uporabljamo le semolino iz ekstrakcije, tako imenovani Fiore, do postopka obdelave testenin in počasnega sušenja, ki lahko traja od 24 do 36 ur...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play