Francija, Ducy-Sainte-Marguerite
...Povezan z normandsko deželo in nenehnim iskanjem kakovosti, La Flaguerie izpopolnjuje sadje, da iz njega iztisne najboljše. Poirino iz La Flaguerie je rezultat zavezništva med hruškovo moštjo in mladim Calvadosom, staranim v hrastovih sodih. Z bleščečo oranžno barvo Poirino iz La Flaguerie razvija bogato aromatično paleto, s finostjo in eleganco. Uživamo ga svežega (8 do 10 stopinj) kot aperitiv ali s sladico. Bruto teža: 1100g Teža škatle s 6: 7kg...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
... tal Côte Chalonnaise. Pobočja so blaga in usmerjena proti vzhodu in jugovzhodu. Zorenje Vinifikacija se najprej odvija v inox posodah, nato pa v hrastovih sodih. Trajanje zorenja v sodih se razlikuje glede na letnike. Značaj vina Lepa rdeča barva, jasna, z rubinastimi odsevi, nos se odpre na tipične rdeče sadeže Pinot Noir (cassis, griotte, ribez) z dimljenimi, humusnimi in včasih živalskimi notami. Bogato in kompleksno, njegova tekstura je čvrsta na mehkih in elegantnih taninov. Lepo ravnotežje Ujemanje jedi in vina...
Francija, Mauléon-D'armagnac
...La Carafe XO 20 let starosti - Armagnac Castarède je pravi zaklad za poznavalce. S 20-letnim staranjem v hrastovem sodu ta Armagnac ponuja neprimerljivo kompleksnost in bogastvo okusov. Note kandiranega sadja in začimb se harmonično prepletajo, kar ustvarja nepozabno degustacijsko izkušnjo. Naj bo to za praznovanje ali trenutek sprostitve, ta karafa je popolna izbira za uživanje v umetnosti destilacije. Njena eleganca in globina jo uvrščata med obvezne kose vsake zbirke.
Francija, Saint Emilion
...Vinifikacija Kultura raisonnée, ročno obrezovanje, zeleno trganje. Vinifikacija v termoreguliranih inox posodah. Maceracija traja 15-20 dni v posodi. Zorenje v novih sodih (100%) traja 12 mesecev. 2016: Méd d’Or G & G 2019 / WINE ENTHUSIAST 90/100 „Lastnina družine Rivière, to vino nosi ime lastnika gradu v 16. stoletju. Narejeno je iz 90% merlota, njegovi bogati aromi rdečega sadja so zelo...
Francija, Bordeaux
... temperatur, dolgotrajno maceracijo (18 dni) in 2 prečrpavanjema na dan med celotno fermentacijo. Ti postopki omogočajo maksimalno ekstrakcijo kakovosti sadja: barva, arome in struktura. Zorenje vina poteka v hrastovih sodih, od katerih je tretjina novega lesa, in traja 12 mesecev. Degustacija Na pogled ima grad Haute Libarde lepo bleščečo rdečo barvo. Njegov intenziven nos ponuja arome rdečega...
Francija, Le Sen
... Hrastovi čipi, ki jih kupujemo, prihajajo iz velikih francoskih gozdov Allier. Pridobljeni iz certificiranih gozdov, so hrasti izkoriščeni za izdelavo sodov in bačv, ki se uporabljajo za staranje najboljših vin. Les, zmanjšan na čepke in dovolj obdelan, shranjen in posušen več kot eno leto, sprošča najfinejše tanine, ki se bodo izrazili v sodih med staranjem vin. Hrastovi čipi, uporabljeni za našo...
Francija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Tequila je ikonična pijača iz Mehike, izdelana iz modrega agave, sočne rastline, ki se goji predvsem v regijah Jalisco. Znana po svojih intenzivnih okusih in zemeljskih notah, je tequila izdelek tradicije in znanja. Na voljo je v več kategorijah, med katerimi sta tequila Blanco, sveža in ne starana, tequila Reposado, ki zori med 2 in 12 meseci v hrastovih sodih, ter tequila Añejo, ki počiva več kot eno leto, da razvije bogatejše in kompleksnejše arome.
Ujemajoči se izdelki
Tequila
Tequila
Drugi izdelki
Škotska viski
Škotska viski
Francija, Grasse
...Med našimi 1700 razpoložljivimi referencami za aromatiziranje standardna gastronomska izbira z več kot 250 aromami zadostuje večini potreb. Vsi spodaj navedeni izdelki so na voljo v steklenicah po 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 liter ter v sodih po 5 L, 10 L ali 25 Litrov.
Francija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... eleganco in značaj tej cuvée. Več kot le potovanje, Bidaia ponuja bogato in kompleksno okusno izkušnjo, idealno za ljubitelje ruma, ki iščejo avtentično in izvirno degustacijo. ZAPISKI O OKUSU: Paleta: med aromami belega tobaka in slastnimi notami medu in vanilije je to rum, ki vabi k pobegu. Nos: Bidaia se odlikuje po svojih slastnih in pekovskih notah, ki jih v ustih uravnava svežina in dinamika belega Irouleguy.
Francija, Villemandeur
Francija, Auxerre
...Nez Zelo aromatičen, fin, subtilen in dišeč. Note divjih sadežev (malina, ribez), začimb in sladkega korena. Bouche Hrskavi in plemeniti tanini, finost, lepo ravnotežje, lepa prožnost, aromatična vztrajnost. Accord metvin rdeče meso, belo meso, divjačina, perutnina, sir in gobe Vinification staranje v novih francoskih hrastovih sodih v tretjini Œil: Lep intenziven vijoličen odtenek Nasvet...
Francija, Cognac
... ujema s pečenim foie gras, vanilijevim butternut tatinom in Java poprom.","ELABORATION":"Po trgatvi se pridelek najprej vinificira. Nato se pridobljeno vino destilira po metodi Charentaise, kar pomeni dvojno destilacijo. Ta mešanica je sestavljena iz različnih žganj, ki so zorela med 4 in 8 leti v hrastovih sodih."}...
Francija, Fraisse Des Corbieres
... Cardona izdeluje svoj Morèéum iz izbire rdečih vin iz Terroir des Corbières, ki starajo v hrastovih sodih v naravni jami. Ta močan vonj dolgo staranega vina je omiljen z medom iz garrigue in redukcijo soka divjih robid, kar spominja na iluzije sprehodov po gozdu, polnem magije in skrivnosti.
Francija, Cénac
... taninski strukturi ter se nadaljuje z lepo vztrajnostjo sadnosti. Splošen vtis gre za vrhunsko vino, ki ga lahko uživate že zdaj ali ga hranite več let. Priporočena temperatura serviranja med 16 in 18 °C. Izdelek: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Starano v hrastovih sodih Površina: 1 ha Sorta: 100% Merlot Terroir: ilovnato-kamenit teren Videz: jasen, sijoč, karmin rdeče barve...
Francija, Mazion
...":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% domaine du Manoir de Valette","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Paleta VMF 100 x 120 z 720 steklenicami, 120 kartonov po 6.","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% v 225-litrski hrastovih sodih","COULEUR":"Rdeča","DOSAGE":"Brez dodatkov","MILLESIME":"100% 2016, stekleničeno 09/2017."}...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Vinski kis Grande Réserve 5 let star, sorta Pedro Jimenez, 8° kislosti. Izdelek 100% naraven, brez dodatkov in konzervansov, brez sladil. Ta kis je izdelan iz najboljše izbire sladkih grozdij "Pedro Jimenez" z počasnim procesom zakisanja in staranjem v hrastovih sodih med 5 leti. Močan in uravnotežen kis, temno mahagonijeve barve in izjemne arome suhega grozdja, karamele ter lesnih not, v...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Sestava : Merlot - Cabernet Sauvignon Potencial za staranje : Približno 15 let Vinifikacija : Trgatev brez pecljev, ne stisnjena. Fermentacija v betonskih posodah. Med dvema in tremi tedni maceracije z nadzorovano ekstrakcijo za pridobitev fine in elegantne taninske strukture. Prelivanje v sod na koncu malolaktične fermentacije. Zorenje v sodih med 12 meseci.
Francija, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Prestige Cuvée, poimenovana po irskem duhovniku, ustanovitelju Brande Shepherdess v osemnajstem stoletju, je sestavljena iz najboljših grozdov in zrela v francoskih hrastovih sodih. Château Brande-Shepherdess je uvrščen na 1. mesto med vse Bordeaux in Bordeaux superior po reviji Revue du Vin de France (RVF) za letnik 2013. Na voljo je v steklenicah po 75 cl, Magnum (1,5 L) in double Magnum (3 L).
Francija, Jarnac
... in mošusne note, ki spominjajo na aromo jasmina. Praženi mandlji Izvira iz zorenja v hrastovih sodih. Po več letih zorenja v finih francoskih hrastovih sodih se konjak obogati z notami lešnikov, ki se s časom razvijajo v sladke in pralinske okuse, ki spominjajo na pražene mandlje. Breskev Rezultat naše izbire najboljših grozdja, ki med destilacijo razvijajo sladke in sočne okuse breskve. KAKO...
Francija, Bordeaux
...vitez Antoine de Lascombes, ki je to čudovito posestvo tudi ustanovil. Sortiment: 55% Merlot, 45% Cabernet Sauvignon Vinifikacija: Ročna trgatev, inox in lesene posode. Zorenje: 12 mesecev v sodih Degustacija: Odpre se z vonjem zrelih črnih sadežev, Chevalier de Lascombes očara s svojo odločno noto. Osredotočeno, nebo se odraža v subtilni povezavi med močjo in eleganco.
Francija, Saint-Vérand
... izključno ročno in na hrbtu. Gostota sajenja: 8.500 trt/hektar. Obrezovanje: Guyot. Starost: 45 let. Trgatev: Ročna. Donosi: Med 40 in 45 hektolitrov na hektar, odvisno od letnika. Grozdje je namerno prezrelo. Vinifikacija: Zelo dolga vinifikacija, na hladno na finih drožeh. (med 15 °C in 20 °C) Zorenje: 100 % zorenje v hrastovih sodih, starih od 1 do 3 let. Zorenje v sodih traja od 9 do 12 mesecev.
Francija, Montreuil
... z ogrevalno osnovo za povečanje temperature in aktivacijo izdelka. Silikonski pas je zgrajen na vodoodporen način z visoko toleranco na temperaturo. Ogrevalni element pasu je PTFE in je vstavljen med več plasti silikona z stekleno vlaknasto strukturo. Enota je dobavljena v celoti z nastavljivim termostatom od 20 °C do 120 °C s kapilaro. SPECIFIKACIJE: napetost 220-240 voltov AC moč: 1000 vatov ali...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Tukaj je zanesljiva in ikonična vrednost regije! Ta cuvée Crianza, starana 14 mesecev v francoskih in ameriških hrastovih sodih, razvija lepe note sliv in češenj, ki jih spremljajo začimbe (nageljnove žbice, poper). Lepo vaniljevo lesnato in nekaj not razvoja (zlasti usnje) prispevajo k splošni kompleksnosti. Odličen razmerje med kakovostjo in ceno za steklenico, ki lahko ostane v kleti še nekaj let, da se izboljša. Španska poslastica! Vsebnost: 75cl Tip: Rdeče vino Sorta: Tempranillo DOCa: Rioja Zorenje: Za uživanje takoj in za hranjenje do leta 2027 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Francija, Lignières-Ambleville
...Naši likeri so narejeni iz naravnih sadnih okusov in konjaka, ki zori v sodih najmanj 2 leti, kar omogoča harmonično poroko med sadjem in alkoholom. Razvili smo šest rafiniranih okusov: Marelica, Hruška, Pomaranča, Malina, Mandelj in Kava.
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Grozdje se obira ročno po zaporednih izborih. Vinifikacija Alkoholna fermentacija poteka v sodih, zorenje pa traja 18 mesecev v sodih. Preostali sladkor: 210 g/liter Stopnja: 12.5 Degustacija med 10 in 12°C Nos: Rumena Nos: Zapiski kutin Usta: Kandirano sadje, kutine z bogatim zaključkom Potencial staranja: 20 let Ravnotežje: Likersko...
Francija, Cologne
...DUHOVNA PJAČA 2,5L Gasconska posoda: Armagnac AOC z orehi in medom. Sladkost praženih orehov in sladkost akacijevega medu bosta prinesla pralinske note na vaš nektar. Francoski aranžerji proizvajajo 100% organske duhove v srcu Gersa. Generozne oblike te čudovite Gasconske posode vabijo k druženju. Idealna steklenica za bon vivant bankete! Naš Armagnac, okrogel in generozno, zori v gasconski hrastovih sodih. Sladkost praženih orehov in sladkost akacijevega medu bosta prinesla pralinske note na vaš nektar. Zloraba alkohola je nevarna za zdravje. Uživajte zmerno.
Francija, Saint Cannat
... kuhinji, kot je piščančji chop suey, začinjenim jedem in seveda lepemu pladnju s siri!","WINEMAKING":"Vino se prideluje iz grozdja, ki ga obiramo ročno, sortiramo in odstranimo peclje, da izvedemo tradicionalno fermentacijo z maceracijo, ki traja približno 5 tednov; alternativna metoda, ki se uporablja, je tudi ogljikova maceracija.\nVino zori 18 mesecev (12 mesecev v sodih in dodatnih 6 mesecev v rezervoarjih).","GRAPES VARIETIES":"SORTA GROZDJA\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%"}...
Francija, Saint-Loubes
...Tipično rdeče vino iz Bordeauxa, strukturirano in aromatično. Izvira iz zmesi, kjer prevladuje Cabernet Sauvignon, Merlot in Cabernet Franc, to izrazito rdeče vino ima visok potencial za staranje. Po obiranju v polni zrelosti se vinificira v inox posodah in razvije svojo barvo ter strukturo med dolgo maceracijo. Nato se del vina staranja izvaja v inox posodah, del pa v sodih enega ali dveh vin, da se zagotovi dobra prožnost. Barva: Rdeča AOC: Bordeaux Supérieur Vinogradi: Terroir ilovnato-peščen Vinifikacije: Staranje v inox posodah in v sodih Nagrade in medalje: Srebro/Bronza v Los Angelesu...
Francija, Paris
... v Braziliji, z vsebnostjo alkohola med 38 in 48 % in obdelana pri približno 20 °C, kar je rezultat destilacije fermentirane kaše sladkorne trske. Ni treba posebej predstavljati znamenitega koktajla Caipirinha, pripravljenega s Cachaço, limeto in sladkorjem iz trske. Brazilija izdeluje tudi starane Cachače v posebnih lesenih sodih, ki dajejo zelo zanimive okusne tone. Glede na regije ima cachaça lahko tudi druge oznake, kot so aguardiente, pinga, branquinha, birita, caninha, gas ali óleo.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play