Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikacija in staranje Obiranje grozdja v popolni zrelosti. Selektivno sortiranje najboljših grozdov z analizo fotometrije ob prejemu trgatve. Maceracija traja 15 dni. Pnevmatsko stiskanje za ohranjanje kakovosti sokov. Malolaktična fermentacija v sodih. Staranje v sodih (novi sodi in sodi stari 5 let) traja 12 mesecev. Stekleničenje ob optimalnem času in počitek vina pred trženjem. NOTES DE Dégust ation To vino z rdečo češnjevo barvo razkriva kompleksen nos. Temperatura postrežbe: 16 - 18°C...
... okoljsko vrednost (nivo 3), je bil predmet vseh pozornosti od vinograda do kleti. Iskan je značaj, ki je sladek in lahek, v vinifikaciji in staranju. VINIFIKACIJA Tri grozdja Tradicionalna vinifikacija Staranje nekaj mesecev v hrastovih sodih CÉPAGES Merlot Cabernet Sauvignon DÉGUSTACIJA Rdeča češnjeva barva, intenzivna in sijoča. Fina in prijetna aroma rdečega in črnega sadja. Sadna, mehka in okrogla ustna izkušnja, podprta z raztopljenimi tanini in rahlo sladkasto noto.
Francija, Bordeaux
... strukturo, ki jih naredi še posebej primernih za staranje. Degustacija "Les Charmes de Laurette" ima izjemno globoko barvo, vijolično z črnimi odsevi. Eleganten in poln, brez neravnotežja, izraža arome majhnih črnih sadežev v kompotu, s pridihom gozda in začimb. Ta izbira ponuja precej okrogel in mehak tanin. Ujemanje jedi in vin: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi siri. Morski sadeži, ribe v omaki...
Francija, Bordeaux
... redno nagrajeno v vodniku Hachette. Sortiment: 66 % Merlot, 33 % Cabernet Sauvignon in 4 % Cabernet Franc Vinifikacija: Ročni trgatev v zaboju Staranje: 5 mesecev v betonskih posodah, nato celotno vino v sodih 12 mesecev (50 % iz prvega vina, 50 % iz drugega vina) Degustacija: Barva lepega granatnega rdečila. V vonju so izraziti aromi rdečega sadja in vanilije. V ustih je napad mehak, okrogel. Vino je harmonično, uravnoteženo, z zelo prijetnim zaključkom na sadje.
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
... ohranimo svežino arom. Vino se nato stara skoraj dve leti v cisternah ali glinenih posodah, preden ga stekleničimo. Degustacija: to vino 100% Syrah je eksplozija temnega sadja (brsti ribezov) in začimb v lahkotnosti (poper, nageljnove žbice). Ravnotežje tega vina ponuja mehko in slastno ustno izkušnjo, ki ustreza temu visokogorskemu vinogradu. Na voljo letniki: 2014, 2015, 2016...
Francija, Condom
...L’Apéritif aux noix je v naših krajih aperitiv, ki ga je vsaka kmetica pripravljala za lastno uporabo. Namakane v alkoholu in nato pomešane z likerjem, bodo dale aromo, ki spominja na staro Porto. Recepti iz preteklosti so bili zelo sladki in rustikalni z uporabo taninskega rdečega vina. Liker, ki je bolj mehak, izpopolnjuje aperitiv. Odličen bo v polovičnem melonu. Staranje, ki ga podvržem Esquillotu, mu daje “rancio” značaj starega Porta, ki je tako naraven in prijeten. Aperitiv, ki ga je treba uživati zelo hladnega. TEŽA: 1.3 kg STEKLENICA: Steklenica 70cl SKU: 1004...
Francija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rdeče 'Ekološko vino' Sortiment Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Zorenje 24 mesecev v novih hrastovih sodih, staranje v steklenici 1 leto. Degustacija Intenzivna granatna barva, močan, kompleksen in nežen vonj. Intenziven in strukturiran okus: - Tekstura: lepa snov z svilnatimi tanini - Arome: zrelo črno sadje - Empyreumatske arome: pražena kava - Zaključek: svilnat z notami blagih začimb Zaveze - Pečen jagnječji stegen po provansalsko - Zajec na kraljevski način - Divjačinski ragù - Kosti z mesom / Pečena telečja rebra - Čokoladna torta...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Margaux - Grand Cru Classé iz leta 1855 Assemblage : 50% Cabernet Sauvignon - 45% Merlot - 5% Petit Verdot Potencial za staranje : Približno 25 let Vinifikacije : Ročna trgatev, fermentacija v termoreguliranih betonskih posodah. Vina zorijo v francoskih hrastovih sodih, pri čemer je 50% novih sodov in 50% sodov iz prejšnjega vina. Oenolog : Stéphane DERENONCOURT...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Kakšna absolutna poslastica je ta sladki vino iz Château Bouscassé! Za izdelavo tega sladkega vina so grozdje obirali novembra (ali Brumaire v francoskem revolucionarnem koledarju) in ga nato sušili na slami (passerillage), da so koncentrirali arome in sladkorje. Nato je sledila enoletna staranje v novih hrastovih sodih. Rezultat izraža neverjetno aromatično bogastvo in veličasten ravnotežje...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščeno zemljišče na skrilavcih Situacija: Haut layon Vinifikacija Alkoholna fermentacija in zorenje potekata v sodih eno leto. Degustacija pri 10 do 12 °C Oko: Rumena Nos: Sadna, kompot, marelice Usta: Arome rumenega sadja in note kandiranega sadja Potencial za staranje: 5 let Ravnotežje: Suho Ujemanje jedi in vina: Ribe v omaki, jakobove školjke, bele mesnine in trdi siri. Lučka po ameriško, langusta v smetani in piščanec v beli omaki. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, Soing-En-Sologne
...Mikro žetev, izjemne vinifikacije in izjemno staranje 31 mesecev v sodih za vino 'izjemno' Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regija: BORDEAUX Barva: Rdeča Sort: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Način pridelave: Prehod na ekološko pridelavo Značaj: močan Volumen: 75cl Letnik: 2014 Teža: 1 kg...
Francija, Saint Cannat
... več mesecev. Pred končno mešanjem in stekleničenjem poteka leseno staranje. DEGUSTACIJA Ta merlot se ponaša z zelo lepo rubinasto rdečo barvo. Nos je svež, z okusi zrelega rdečega in črnega sadja ter praženimi notami. V ustih je vino bogato, sadno, z dodatnimi okusi vanilije. Vino je toplo in široko, z mehkimi tanini in dolgotrajnim zaključkom.
Francija, Saint-Loubes
...Eleganten in močan rdeči vino. Iz mešanice, kjer prevladuje Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc in Petit Verdot, je cuvée "Tradition" prestižna cuvée gradu. Po klasični bordojski vinifikaciji z dolgo maceracijo, se vina v celoti starajo v novih hrastovih sodih od 12 do 18 mesecev. Tako odkrijemo vanilijeve, pražene in začinjene note, kar mu omogoča, da doseže pomemben potencial za zorenje. Barva: Rdeča AOC: Bordeaux Supérieur Vinogradi: Glinasto-peščena prst Vinifikacije: Celotno staranje v novih hrastovih sodih od 12 do 18 mesecev Nagrade in medalje: Srebro v Los Angelesu...
Francija, Cissac Medoc
...Mlad, Château LAMOTHE CISSAC Vieilles Vignes ima globoko vijolično barvo. Velika aromatična kompleksnost z lepim ravnotežjem med bogatstvom sadja in novim lesom. Arome nageljnovih žbic, začimb in svetlega tobaka. Veliko vino za staranje, radodarno in močno, z veliko eleganco. Potrebuje čas, da se razvije.
Francija, Pont D Ain
...Matsui Sakura je japonski single malt, starjen v sodu iz ‘sakura’, znanem in ikoničnem japonskem češnjevem drevesu. Ta japonski viski, dvakrat destiliran v Pot Still, je starjen v sodu iz Sakura v prefekturi Tottori, v naravnem okolju, ugodnem za staranje. Nato je razredčen z naravno izvirsko vodo iz gore Daisen. Stanje: Nov izdelek Država: Japonska Regija pridelave: Otok Honshu Oznaka: Viski Letnik: 2019 Alkohol: 48° Količina: 70 cl...
Francija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Staranje v kleti 7 let. MEŠANJE : 20 % vina iz rezervnega skladišča perpetuuma solera. DOZIRANJE : Ni doziran. Manj kot 0,5 g/l OKUS : Ta čisti Pinot Noir odraža naš terroir in naše znanje, nos je subtilen, z mešanico citrusnih in belocvetnih arom. Usta ostanejo kompleksna in vztrajna, z zaključkom finih in nežnih arom rumenih sadežev, kar izraža čistost nedoziranega šampanjca. MEDALJA : 2 zvezdici v Vodniku Hachette des Vins 2020...
...Francoska oznaka Prunelard N Uporaba Sorta grozdja za vino Fenologija Čas brstenja: 6 dni po Chasselas. Čas zrelosti: 2. čas, 3 tedne po Chasselas. Tehnološke možnosti Grozdje je majhno, jagode pa srednje velike. Prunelard N omogoča pridelavo vin za staranje, obarvanih, polnih in uravnoteženih. Ob zrelosti je lahko alkoholna stopnja visoka. Pridobljena vina imajo arome zrelega sadja in začimb...
Francija, Port Brillet
...Pakirni pletenec za mesne četrtine, • Kuharske ovojnice za mesnine, • Torbe za dimljenje in kuhanje, • Infuzorji za staranje vina.
Francija, Auxerre
... na zrelost. Prečiščevanje in fermentacija v sodih. Neposredna fermentacija v sodih, staranje velikega vina 18 mesecev v sodih (1/3 novega lesa) z mešanjem droži. Œil: kristalno obarvana, svetlo zlata z zelenkastimi odsevi. Nasvet enologa: servirati pri 10-12°C. Stopnja alkohola: 13,5%. Čas zorenja: 25 let. Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2017. Culture: Razumne prakse. Label: Kontrolirana oznaka porekla.
Francija, Nice
... zagotovimo vrhunsko kakovost sadja. S skupno proizvodnjo 15.000 steklenic po 0,75 litra, to suho rdeče vino letnika 2015 vsebuje 12,5% alkohola. Njegov postopek vinifikacije dokazuje zavezanost kakovosti in avtentičnosti. Grozdje, ročno obran in skrbno izbrano, je bilo podvrženo fermentaciji v odprtih sodih s prostornino 225 litrov, z maceracijo 20 dni, sledilo pa je staranje v inox posodah 10 mesecev.
Francija, Duravel
... hrastovih sodov - od skladiščnega prostora z optimalnimi pogoji za shranjevanje in staranje naših vin Tehnologije MARCEL MEZY so omogočile vinogradu, da je že od letnika 2015 pridobil certifikat Ekološka kmetija. Marcel MEZY, strasten do vinogradništva, daje prednost kakovostnemu pristopu pri izdelavi svojih vin. Pozor: zloraba alkohola je nevarna za zdravje, uživati zmerno.
Francija, Roche La Moliere
Blagovna znamka Hermione Queen je močno zavezana izbiri in ponujanju izdelkov visoke kakovosti. Vina so skrbno pridelana v cisternah in majhnih hrastovih sodih, pri čemer uživajo minimalno staranje treh let v popolni temi. Zmes vin je ključnega pomena, gre za finost in subtilnost, kar vodi do edinstvenih šampanjcev vinarjev. Obdelava vinogradov se nahaja v majhnih vaseh Loches-sur-Ource, Noé-les...
...To je cuvée 100% Malbec, fermentacija traja dolgo od 3 do 4 tedne z vročim zaključkom, staranje pa poteka izključno v novih hrastovih sodih najmanj 18 mesecev. Nazadnje, CHÂTEAU LE BREZEGUET proizvaja tudi vino iz najmlajših vinogradov, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Uporabljene sorte grozdja so Malbec in Merlot. Gre za zelo aromatična vina, ki so na voljo v rdeči in rožnati različici. Zahvaljujoč vztrajnosti lastnikov so ta vina redno nagrajena, obrat pa se razvija z nakupom 12 hektarjev vinograda CHÂTEAU GRAND CHÊNE leta 2015.
Francija, Laure-Minervois
...Viognier za njegovo mehkobo in Roussane. Brez staranja v lesu za naša vina, staranje na drožeh v belih vinih (6 mesecev) in maceracije več kot 6 tednov v rdečih. Delo z grozdjem po gravitaciji, zmanjšanje sulfitov. Značilnost naših vin: sadež, sladkost, obvladani in svilnati tanini. Naše steklenice (vizualno): pisane, tvorijo fresko, ko so postavljene ena ob drugo, ustvarjena s strani umetnice (lepe umetnosti Pariz). Sprejem: Gîte de France, da delimo svojo strast. Naša prepričanja: ekološko kmetovanje. Naš cilj: ne narediti istega vina kot sosed in vam ponuditi trenutek užitka.
Francija, Saint Loubes
Izvor Velikih Vin iz Gironde sega v leto 1820, ko je bila ustanovljena Hiša De Luze, eden od pionirjev na trgu Bordeaux, ki je začel stekleničiti vino in ga izvažati po vsem svetu. Danes skupina GVG združuje vse veščine in orodja za izbiro, sestavljanje, staranje, stekleničenje, skladiščenje, oblikovanje in trženje velikih vin. Z močno reputacijo se Velika Vina iz Gironde uvršča med TOP 10...
...THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE je podjetje, specializirano za pakiranje in stekleničenje, ki se trudi zagotavljati kakovostne storitve, da omogoči najboljše staranje vašega vina. THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE vam nudi skupine za stekleničenje s 3 do 5 operacijami, skupino za filtracijo / odpiranje in varno skladišče velikosti 8.000 m² s kapaciteto 3,5 milijona steklenic.
Francija, Mareuil Sur Ay
Družinsko posestvo, ki se nahaja v srcu najboljših vinogradov Šampanije od leta 1936. Strogo izbrani, grozdje se obira ob nadzorovani zrelosti in stisne na posestvu. Cuvée so izdelane s strastjo ob skrbi za odličnost in avtentičnost. Dolgo staranje na drožeh v apnencu daje temu šampanjcu fino in nežno mehurčasto strukturo… Nepredvideni zakladi...
Francija, Villeurbanne
Podjetje EUROCAVE CONSEIL ima sedež v Villeurbanne. Je pionir in referenca na področju opreme za shranjevanje in konzerviranje vina že več kot 40 let, tako za ljubitelje vina kot tudi za profesionalce v vinskem sektorju. Naše kleti, izdelane v Franciji, so namenjene različnim uporabljenim, od kleti za staranje vina, posebej namenjene konzerviranju vin za dolgotrajno zorenje, do kleti za postrežbo...
Francija, Azé
...Klet d'Azé se nahaja v srcu vinorodnega območja Mâconnais, na jugu Burgundije (v trikotniku Tournus-Cluny-Mâcon). Ob ohranjanju tradicionalnih metod (zorenje v hrastovih sodih za staranje vin) je klet d'Azé pridobila nove vrhunske tehnologije (pnevmatski stiskalniki in termoregulirane inox posode). V Kleti d'Azé lahko odkrijete in degustirate: bele, rdeče in rose vina: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fût de chêne, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Francija, Cognac
Koniaki A. De Fussigny so izdelani v destilarni, ustanovljeni leta 1814 ob bregovih Charente. Bližina reke zagotavlja kleti A. De Fussigny popolno vlažnost, kar je odlično za staranje njihovih konjakov. Hiša A. De Fussigny ohranja poklic mojstra mešalca s proizvodnjo tradicionalnih izdelkov visoke kakovosti, hkrati pa ustvarja inovativne linije, ki ustrezajo razvoju okusov potrošnikov. Hiša A. De Fussigny izbira vina, ki jih izključno prideluje približno trideset vinogradnikov, med katerimi nekateri delajo v ekološkem kmetijstvu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play