Francija, Martigues
...Naravni sirup, pridobljen iz datljev, naravna zamenjava za glukozni sirup.
Slovaška, Dolný Ohaj
...Glukoza-fruktozni sirup F9 KODA:D00902 Zaščitna posoda:640 l Mauser posoda:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Poljska, Brzozów
... tradicionalnega sladkorja. Ta sladilo je še posebej cenjeno med vegani, saj nadomešča med v njihovi prehrani. Je dodatek k čaju, pijačam in koktajlom. Enostavno se raztopi tudi v hladnih pijačah. Temno obarvan nektar se uporablja pri pripravi različnih vrst sladic, saj ima okus podoben karamelu. Na ta način ga lahko uporabimo tudi kot preliv za palačinke ali vaflje. Prav tako se dobro obnese kot dodatek morskim sadežem. Javorni sirup se lahko segreva.
Nemčija, Bergheim
...Skupaj z našim partnerjem dobavljamo dodatke za živilsko, kozmetično, farmacevtsko in krmno industrijo. Deksroza, fondant, fruktoza, glukozni sirup, hroščni sladkor, invertni sladkorni sirup, maltodekstrini, sladkor v prahu, fino rafinirani sladkor, suha glukoza, fino beli sladkor, mešanice sladkorja / glukoze.
Nemčija, Buxtehude
...Glukozni sirup je pomembna surovina za industrijo sladkarij in marmelad, pa tudi za fino pekarstvo in konfekcijo. 45° glukozni sirup se lahko oblikuje v kroglo z golimi rokami, saj je zaradi višjega deleža suhe snovi trši. Tako ga lahko dobro uporabimo za glazure za torte, praline, modelirno čokolado, bonbone in sladoled.
Avstrija, Wien
...Posušeni glukozni sirupi različni DE različne granulacije Pakiranje: vreča, velika vreča, v razsutem stanju...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Izdelano iz koruznih semen pod procesom hidrolize škroba z uporabo amilolitičnih fermentativnih snovi, nato filtriranje hidrolizata, demineralizacija in kuhanje do določene teže suhe snovi. Suhe snovi v 100 g, ne manj: 77,6/g Ogljikovi hidrati, %, ne manj: 100 Energijska vrednost, kcal/100 g: 310,4 Sestava: Sirup 100% Suhe snovi, %, min: 78 рН: 3,5 – 6,0 SO2, ppm, max: 40 mg/kg Masa frakcija redukcijskih snovi v smislu suhe snovi (ekvivalent glukoze), %: 36,0-44,0 Glukoza %: 5-27 Maltaza %: 10-25 Maltotrioza %: 11-18 Največji sladkorji %: 40-60...
Francija, Montelimar
... soljo iz Guérande, pakiran v 200g vrečki s kartonskim dnom, ki vsebuje nugatne papilotke. Sestavine: sladkor, glukozni sirup, med, mandlji, karamel z slano maslom (8,7 %), sladkor v prahu, krompirjev škrob, neslan kruh (voda, oljčno olje, moka), beljak, naravni vanilijev ekstrakt. Način priprave: med in glukozni sirup se kuhata v kotlu, beljak se dopolni s kuhanim sladkorjem, vanilijo, mandlji in karamelo. Alergeni: mandlji, jajca, morebitni sledovi oreščkov.
Francija, Saint-Omer
...Moji povsem novi karamelni bonboni, pripravljeni s cvetno soljo iz mojega močvirja. Pripravljeni so na ročni način. Seznam sestavin Glukozni sirup, sladkor, mleko v prahu, maslo, dekstroza, cvetna sol z otoka Ré (<1%), sol z otoka Ré, natrijev karbonat, emulgator: sončnično lecitin...
Francija, Warmeriville
... (fraise, orange, citron) (2%), huile de noix de coco totalement hydrogénée, acidifiant (acide citrique), fécule, arômes, maltodextrine, agents épaississants (gomme gellane, gomme de cellulose, gomme arabique), émulsifiant (sucroesters d’acides gras), agents d’enrobage (cire de carnauba, cire d’abeille), colorants (caroténoïdes, rouge de betterave),":"sladkor, glukozni sirup, sadni sok (jagoda...
Španija, El Perello
...O tem izdelku Nabavna fruktoza glukoza 21%. Nabavni glukozni in fruktozni sirup.
... oreščki, jogurtova aroma, palmovo olje, glazura: E904 (premaz), E414 (arabská guma), glukozni sirup, sladkor. Lahko vsebuje sledi glutena, arašidov in drugih vrst oreščkov. Izvor Indija je glavni proizvajalec indijskih oreščkov. Druge države izvora vključujejo Brazilijo, Mozambik, Kenijo, Tanzanijo, Vietnam in Šrilanko.
Francija, Bernin
...GUMI TARA KALYS so sestavine, ki vsebujejo do 95 % rastlinskih vlaknin: Galaktomanan iz Tare. GUMI TARA KALYS so aditivi z zanimivimi funkcionalnimi lastnostmi in organoleptičnim profilom, pridobljenim iz semen stročnice. Omogočajo formulacijo z manj prebavljivimi sladkorji (zlasti nadomeščajo škrob in glukozni sirup).
Francija, Saint Martin Belle Roche
...300 g dobrote. In kaj je notri? Polnomastno mleko (izvor Francija) 53%, sladkor, pasta iz spekulosa 12% [(spekulosi 57% (pšenična moka, kandirani sladkor, margarina, sladkor iz trsa, sojina moka, invertni sladkor, pecilni prašek (natrijev bikarbonat), cimet, muškatni orešček), rastlinska olja (palma, repica, kokos), sladkor, emulgator (repnična lecitin)], posneto mleko v prahu 7%, glukozni sirup...
Francija, Privas
... vsebnost sladkorja 60g na 100g Od leta 1885 skrivnosti večne mladosti! Krema iz kostanja iz Ardèche je recept, ki ga je ustvaril Clément Faugier leta 1885 v Privasu. Ta recept je ostal nespremenjen od svojega nastanka, uporablja le naravne sestavine. Sestavine: kostanj, sladkor, koščki glaziranega kostanja, voda, glukozni sirup, naravna vanilijeva aroma Pripravljeno z 45g sadja na 100g, skupna vsebnost sladkorja 60g na 100g Koda: 502 Neto teža (g): 1000 Bruto teža (g): 1250 Cena brez DDV: 7.56 Cena z DDV: 7.98...
Španija, Tarragona
... slamico v kozarec (približno 200 ml) mleka pri sobni temperaturi in uživajte v okusih. Opozorila: Otroci, mlajši od 3 let, naj uporabljajo izdelek le pod nadzorom staršev! Ne prerežite slamice. Sestavine: Sladkor, fruktoza, odmaščen kakav v prahu, glukozni sirup, vitamini in minerali [cinkov glukonat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin D (holekalciferol)]. Naravne arome, barvilo [karoteni (β-karoten)]. Shranjevanje: Hraniti stran od vlage in svetlobe!
Nemčija, Bad Bentheim
... je DE vrednost, krajši so glukozni verigi in tako je maltodekstrin slajši. Maltodekstrini z DE vrednostjo do vključno 10 se štejejo za nesladkane. Nad DE vrednostjo 20 je tako sladek, da ga ni več mogoče imenovati maltodekstrin. Takrat ga imenujemo glukozni sirup. Maltodekstrin DE-10 iz tapiokinega škroba Ta maltodekstrin je narejen iz tapiokinega škroba. Škrob se hidrolizira z naravnimi encimi (brez GSO) in nato posuši s procesom pršenja. Prah je bel, ima nevtralen okus in lahko v razredčeni obliki izboljša viskoznost izdelkov.
Nizozemska, Etten-Leur
LIA MOOS je specializiran za izvoz in uvoz lesnih izdelkov, kot so epal palete, europalete, ter biomaso povezane izdelke, kot so lesni peleti, Einplus peleti, lesene blokade, smrekovi bloki, žaganje, sladkarije, lepotni izdelki, pšenica, sladkor, začinske olja, oljnate semenke, oljno moko, stročnice, leča, začimbe, embalažni materiali, užitni oreščki in razne kmetijske tovorne dobrine ter druge vr...
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...SESTAVINE: Svinjska brada, meso in kožice svinjine, jajčna beljakovina, krompirjev škrob, sol, glukozni sirup, mlečna beljakovina, začimbe, stabilizator (di in polifosfati), ojačevalec okusa (E621) in antioksidant (natrijev askorbat). Naravna govedina. Lahko vsebuje sledi soje.
Portugalska, Ponte De Lima
...Chupas CBD > BREZ THC - Brez Narkotičnih Učinkov > Narejeno v EU > Vsebina: 18g na Lolly > Sestavine: Sladkor, glukozni sirup, zakisovalci: citronska kislina, ekstrakt konoplje, okusi, barvila: E101, E120, E132.
Poljska, Wrocław
...Sestavine: sladkor, glukozni sirup, voda, čokolada 18% - kakavova masa min. 43% (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, rastlinska maščoba - palma, karite, sol, mango - v spremenljivih razmerjih, emulgatorji: lecitin (soja) in E476, aroma), regulator kislosti: citronska kislina, želirna snov: agar, naravna aroma: češnja, barvilo: karminska kislina. Nabor: mesta...
Italija, Giuliano
...Pan di spagna, mešanica pasteriziranih jajc, sladkor, moka "00", ameriška moka, voda, arome. FARCITURA: Sveža smetana, glukozni sirup, sladkor, pasirizirani jajčni rumenjak, dekstroza, alkohol, riževa škrob, stabilizator, limonina aroma. GLASSA: Sveža smetana, bela čokolada 60%, pasterizirani jajčni rumenjak, sladkor. BAGNA: Voda, sladkor, limonina aroma.
...Glukoza in glukozo-fruktozni sirupi iz koruze in pšenice - različne DE vrednosti in viskoznost - tudi glukozo-fruktozni sirup - blago v sodih, IBC ali v razsutem stanju v cisterni - certificirane blago, Halal in Košer, brez GSO...
Francija, Coignieres
...THCFREI Brez narkotičnega učinka Izdelano v EU Sestavine: sladkor, glukozni sirup, kislina: citronska kislina, CBD ekstrakt, arome, barvilo E101, E132. CBD Lollipops Skunk Energičen okus. Po napravi. Naročite ta izdelek in zaslužite 1 točko! Vsebina: 18g na liziko...
Italija, Reggio Emilia
... DE, 60 DE) in glukozni sirup na osnovi fruktoze Tekuči rižev sirup Limonska vlaknina, krompirjeva vlaknina in vlaknina graška Bambusova vlaknina, pšenična vlaknina in glukozna vlaknina Ovsena vlaknina, ovsena vlaknina z beta-glukani, 99% psyllium vlaknina Inulin Frukto-oligosaharidi (FOS) Alfa-ciklodextrin...
Francija, Pornic
...Vaša nova rutina CBD v obliki okusnih in slastnih bonbonov s p’tits Sivazen CBD, ročno izdelanih v Franciji. Vsak bonbon vsebuje 10 mg CBD in nikoli ne vsebuje THC, zato ne predstavlja nobenega tveganja za zasvojenost ali spremembe vaših misli. Sestava : Sladkor, glukozni sirup, eterično olje limone, med iz lavande AOP, vinska kislina (kisline), CBD, sladkor v prahu, 0 barvila. – CBD : 10mg CBD na bonbon. – Možni ostanki mleka in oreščkov. Neto teža : 140g (od tega 300mg CBD) Pakiranje : – Hermetični in reciklabilni stekleni kozarci – Vsebuje ± 30 bonbonov...
Francija, Gometz La Ville
Nemčija, Versmold
...Ta izdelek je očiščen, posušen glukozni sirup, pridobljen s hidrolizo škroba. Naša ponudba vključuje DE22 DE29 DE38 Tekuča na zahtevo...
Ujemajoči se izdelki
Glukoza
Glukoza
Drugi izdelki
Dextroza
Dextroza
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo