... tradicionalnega sladkorja.
Ta sladilo je še posebej cenjeno med vegani, saj nadomešča med v njihovi prehrani. Je dodatek k čaju, pijačam in koktajlom. Enostavno se raztopi tudi v hladnih pijačah. Temno obarvan nektar se uporablja pri pripravi različnih vrst sladic, saj ima okus podoben karamelu. Na ta način ga lahko uporabimo tudi kot preliv za palačinke ali vaflje. Prav tako se dobro obnese kot dodatek morskim sadežem. Javorni sirup se lahko segreva.
...Glukoznisirup je pomembna surovina za industrijo sladkarij in marmelad, pa tudi za fino pekarstvo in konfekcijo. 45° glukoznisirup se lahko oblikuje v kroglo z golimi rokami, saj je zaradi višjega deleža suhe snovi trši. Tako ga lahko dobro uporabimo za glazure za torte, praline, modelirno čokolado, bonbone in sladoled.
...Izdelano iz koruznih semen pod procesom hidrolize škroba z uporabo amilolitičnih fermentativnih snovi, nato filtriranje hidrolizata, demineralizacija in kuhanje do določene teže suhe snovi.
Suhe snovi v 100 g, ne manj: 77,6/g
Ogljikovi hidrati, %, ne manj: 100
Energijska vrednost, kcal/100 g: 310,4
Sestava: Sirup 100%
Suhe snovi, %, min: 78
рН: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40 mg/kg
Masa frakcija redukcijskih snovi v smislu suhe snovi (ekvivalent glukoze), %: 36,0-44,0
Glukoza %: 5-27
Maltaza %: 10-25
Maltotrioza %: 11-18
Največji sladkorji %: 40-60...
... soljo iz Guérande, pakiran v 200g vrečki s kartonskim dnom, ki vsebuje nugatne papilotke.
Sestavine: sladkor, glukoznisirup, med, mandlji, karamel z slano maslom (8,7 %), sladkor v prahu, krompirjev škrob, neslan kruh (voda, oljčno olje, moka), beljak, naravni vanilijev ekstrakt. Način priprave: med in glukoznisirup se kuhata v kotlu, beljak se dopolni s kuhanim sladkorjem, vanilijo, mandlji in karamelo.
Alergeni: mandlji, jajca, morebitni sledovi oreščkov.
...Moji povsem novi karamelni bonboni, pripravljeni s cvetno soljo iz mojega močvirja.
Pripravljeni so na ročni način.
Seznam sestavin
Glukoznisirup, sladkor, mleko v prahu, maslo, dekstroza, cvetna sol z otoka Ré (<1%), sol z otoka Ré, natrijev karbonat, emulgator: sončnično lecitin...
... oreščki, jogurtova aroma, palmovo olje, glazura: E904 (premaz), E414 (arabská guma), glukoznisirup, sladkor. Lahko vsebuje sledi glutena, arašidov in drugih vrst oreščkov.
Izvor
Indija je glavni proizvajalec indijskih oreščkov. Druge države izvora vključujejo Brazilijo, Mozambik, Kenijo, Tanzanijo, Vietnam in Šrilanko.
...GUMI TARA KALYS so sestavine, ki vsebujejo do 95 % rastlinskih vlaknin: Galaktomanan iz Tare. GUMI TARA KALYS so aditivi z zanimivimi funkcionalnimi lastnostmi in organoleptičnim profilom, pridobljenim iz semen stročnice. Omogočajo formulacijo z manj prebavljivimi sladkorji (zlasti nadomeščajo škrob in glukoznisirup).
... vsebnost sladkorja 60g na 100g
Od leta 1885 skrivnosti večne mladosti! Krema iz kostanja iz Ardèche je recept, ki ga je ustvaril Clément Faugier leta 1885 v Privasu. Ta recept je ostal nespremenjen od svojega nastanka, uporablja le naravne sestavine. Sestavine: kostanj, sladkor, koščki glaziranega kostanja, voda, glukoznisirup, naravna vanilijeva aroma
Pripravljeno z 45g sadja na 100g, skupna vsebnost sladkorja 60g na 100g
Koda: 502
Neto teža (g): 1000
Bruto teža (g): 1250
Cena brez DDV: 7.56
Cena z DDV: 7.98...
... slamico v kozarec (približno 200 ml) mleka pri sobni temperaturi in uživajte v okusih.
Opozorila: Otroci, mlajši od 3 let, naj uporabljajo izdelek le pod nadzorom staršev!
Ne prerežite slamice.
Sestavine: Sladkor, fruktoza, odmaščen kakav v prahu, glukoznisirup, vitamini in minerali [cinkov glukonat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin D (holekalciferol)]. Naravne arome, barvilo [karoteni (β-karoten)].
Shranjevanje: Hraniti stran od vlage in svetlobe!
... je DE vrednost, krajši so glukozni verigi in tako je maltodekstrin slajši. Maltodekstrini z DE vrednostjo do vključno 10 se štejejo za nesladkane. Nad DE vrednostjo 20 je tako sladek, da ga ni več mogoče imenovati maltodekstrin. Takrat ga imenujemo glukoznisirup.
Maltodekstrin DE-10 iz tapiokinega škroba
Ta maltodekstrin je narejen iz tapiokinega škroba. Škrob se hidrolizira z naravnimi encimi (brez GSO) in nato posuši s procesom pršenja. Prah je bel, ima nevtralen okus in lahko v razredčeni obliki izboljša viskoznost izdelkov.
LIA MOOS je specializiran za izvoz in uvoz lesnih izdelkov, kot so epal palete, europalete, ter biomaso povezane izdelke, kot so lesni peleti, Einplus peleti, lesene blokade, smrekovi bloki, žaganje, sladkarije, lepotni izdelki, pšenica, sladkor, začinske olja, oljnate semenke, oljno moko, stročnice, leča, začimbe, embalažni materiali, užitni oreščki in razne kmetijske tovorne dobrine ter druge vr...
...Glukoza in glukozo-fruktozni sirupi iz koruze in pšenice
- različne DE vrednosti in viskoznost
- tudi glukozo-fruktozni sirup
- blago v sodih, IBC ali v razsutem stanju v cisterni
- certificirane blago, Halal in Košer, brez GSO...
...Vaša nova rutina CBD v obliki okusnih in slastnih bonbonov s p’tits Sivazen CBD, ročno izdelanih v Franciji.
Vsak bonbon vsebuje 10 mg CBD in nikoli ne vsebuje THC, zato ne predstavlja nobenega tveganja za zasvojenost ali spremembe vaših misli.
Sestava :
Sladkor, glukoznisirup, eterično olje limone, med iz lavande AOP, vinska kislina (kisline), CBD, sladkor v prahu, 0 barvila.
– CBD : 10mg CBD na bonbon.
– Možni ostanki mleka in oreščkov.
Neto teža :
140g (od tega 300mg CBD)
Pakiranje :
– Hermetični in reciklabilni stekleni kozarci
– Vsebuje ± 30 bonbonov...
...Okusna nega
Lahko vsebuje sledi arašidov, mandljev, lešnikov in mleka.
Sestava: saharoza, pšenični glukoznisirup, med 12 %, propolis 1 %, premazni agent: karnaubski vosek.
Izdelano v Essonne.