Italija, Barletta
Gospod Pilo Gourmet Food je podjetje s sedežem v Cagli, ki se nahaja v notranjosti Marche, in ponuja tipične listnate kreacije, prigrizke, osnovo za pizzo pinsata, osnovo za focaccio pinsata, pinsate sendviče in pekovske izdelke na splošno, katerih značilnosti so izvirnost receptov in končna kakovost različnih ponudb. Vsi naši izdelki so ATM in jih je treba hraniti zunaj hladilnika ter stran od v...
Italija, Marciano Della Chiana
KingoFood prodaja italijanske izdelke vrhunske kakovosti. Suhomesnati izdelki, kot je Finocchiona IGP, meso najvišje kakovosti, začinjeno s soljo, poprom, česnom in divjim komarčkom. Ali pa ovčji sir, zoren v jami, z izrazitim okusom. In vino: Chianti Riserva - Camperchi - Prva izbira - D.O.C.G. Čas in način dostave blaga sta zelo pomembna dejavnika. Izbrali smo specifične sisteme dostave z izolac...
Italija, Follonica
V srcu Toskane, Pastificio Lettieri ponuja edinstveno in neponovljivo testenino. Že od nekdaj smo zavezani iskanju tradicionalnih in pristnih okusov, uspelo nam je najti način, kako OHRANITI OKUS STARE IN PRISTNE TESTENINE "KOT SE JO JE PRIPRAVLJALO DOMA". Naša testenina je nemogoče ločiti od sveže. Proizvedena je ročno z uporabo tradicionalnih in prenesenih metod, sušenje traja več kot 70 ur, bro...
Italija, Sassello
Tovarna L’ Artigiana del Fungo je bila ustanovljena leta 1996 kot družinska delavnica za proizvodnjo konzervirane hrane. Takrat in danes ohranja trdne izvorne smernice: kakovost surovin, skrbno izbrane, ter iskanje svežih izdelkov, ki so nadzorovani enega za drugim. Naša ponudba konzerviranih izdelkov sega od predjedi do slaščic. Zlahka lahko najdete omako ali predjed, ki dopolnjuje vaš aperitiv a...
Italija, Schio
Na podlagi te izkušnje je bila zasnovana nova linija kolatnic. Naši stroji so popolnoma izdelani iz vrhunskih mehanskih in električnih komponent, ki izvirajo izključno iz Italije, z garancijo "Made in Italy". Glavna značilnost, ki jo ločuje, je funkcionalnost in vsestranskost njenih izdelkov, s posebno pozornostjo na enostavno uporabo, varnost ter hitro čiščenje in higieno; vsi komponenti in dodat...
...Italijanski testenine DOP proizvodnja Gragnano...
Italija, Città Di Castello
...Oljčno olje z aromo tartufa za testenine, omake, solate, jajca, meso in ribe. Prav tako delamo na olju z 100 % naravnimi aromami! Oljčno olje z aromo tartufa, pripravljeno iz najboljšega ekstra deviškega oljčnega olja. Uporabite le nekaj kapljic, da vsakemu jedi dodate neponovljiv okus: testeninam, rižu, mesu, polnjenim jedem, omletam, solatam.
Italija, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Iz skrbne izbire najboljših sicilijanskih zrn nastanejo CONCHIGLIONI. Postopek obdelave poteka z uporabo hladne vode, da se zagotovi optimalna kuhanje testenin. Bronasta ekstrudacija omogoča, da se na površini testenin oblikujejo majhne abrazije, ki jih naredijo sposobne izjemno zadrževati omake in začimbe. Testenine se prav tako počasi sušijo pri nizkih temperaturah, da se ohranijo organoleptične lastnosti in hranilne vrednosti. Conchiglioni so bronasto ekstrudirane testenine, izdelane na ročni način. Čas kuhanja 9 /11 minut...
Ujemajoči se izdelki
Conchiglione
Conchiglione
Drugi izdelki
Brosura izdelkov
Brosura izdelkov
Italija, Controguerra
... s strani mnogih potrošnikov. Potrošnik bo moral le kuhati testenine ali riž posebej in ko bo pripravljen, "stir fried" v isti ponvi z omako Condipresto, ki ste jo medtem segreli in pripravili, "ready" v nekaj minutah. Ni potrebe po dodatnih besedah, saj je omaka v osnovi pripravljena z vsemi svojimi sestavinami. Specialitete so različne in vse zelo okusne: omaka "allo Scoglio", omaka s...
Italija, Peschiera Borromeo
...Bela polistirenasta pladenj, odporna na udarce in primerna za hrano, 250x180x50, lahka, a hkrati fleksibilna in trpežna, idealna za narezane piščančje prsi, zrezke in panirane izdelke, kose rdečega mesa in sveže testenine.
Italija, Trieste
Italija, Colonnata Carrara
...Pakiranje s 100 g Larda di Colonnata IGP Bela kot marmor, ki ga obdaja med zorenjem, dišeča po začimbah, nežna in sladka na nebu. Včasih so ga pripravljali z udarjanjem Larda v belem marmorju Canaloni di Colonnata in ga uporabljali kot osnovno začimbo. Danes se uporablja ne le v osnovnem prepraženju za minestrone, testenine in fižol, paradižnikovo omako, prve jedi in morski rižoto, temveč tudi...
Italija, Forlì
... z minerali, kot so železo, magnezij, fosfor in silicij. Ima krepilni učinek na nohte in lase ter podpira zdravje kosti in zobne sklenine. Priprava prosa je zelo preprosta, kuhamo ga lahko kot bi kuhali testenine. Vodo zavremo, dodamo želeno količino prosa in pustimo, da vre toliko časa, kot je potrebno, kar običajno ne presega 15-20 minut.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v inox posodah pri temperaturi 18°C za 3 tedne. Zorenje: zorenje "sur lies" v inox posodah približno 8 mesecev. Barva: svetlo rumena z rahlim zelenkastim odtenkom. Aroma: nežna in cvetna, bogata z sadnimi notami, ki spominjajo na jabolko in zrelo hruško. Okus: slan in poln z dolgotrajnim zaključkom. Alkoholna stopnja: ±13,5% Kulinarična kombinacija: odlično kot aperitiv; primeren za predjedi, nežne testenine, jedi iz rib in bele mesnine. Postrežemo pri temperaturi približno 8°C...
Italija, Paterno'
...Zasnovan in ustvarjen v Conserve Conti, ta pesto združuje sicilijanske tradicije, ki segajo v preteklost. "Divji komarček", samonikla zelenjava iz etne regije, z edinstvenim, močnim in značilnim okusom, je idealna kot začimba za prve jedi (testenine s sardelami) in se pogosto uporablja v kombinaciji z ribjimi jedmi, prav tako pa je pohvalno, če ga dodamo juhi iz stročnic, na primer čičeriki ali fižolu. Zvesti tradiciji, da poudarimo njegov okus, ga proizvajamo izključno v ekstra deviškem oljčnem olju. Preizkusite ga in okusite pravo sicilijansko tradicijo.
Italija, Ripalimosani
...Profesionalni sušilniki za zelišča, sadje, meso, ribe, testenine. Stroj je sestavljen iz obdelovalne komore iz nerjavečega jekla, opremljene z vrati na tečajih. Zrak, ki vstopa v stroj, se obdeluje (filtracija + dehumidifikacija in/ali ogrevanje) in se pošlje v obdelovalno komoro, potisne na izdelek in na koncu izpušča zunaj, da se zagotovi neprekinjena zamenjava, brez recikliranja. Prednosti: obdelava izdelka pri nizkih temperaturah in z dehumidificiranim zrakom: barva podobna svežemu izdelku; enakomerna porazdelitev obdelovalnega zraka; nizki stroški upravljanja in električne porabe.
Italija, Trecastagni
...Pistacijin pesto, odličen dodatek za testenine. SESTAVINE: Pistacija 50%, sončnično olje, sol in poper.
Ujemajoči se izdelki
Pesto iz pistacij - 190 g.
Pesto iz pistacij - 190 g.
Italija, Viterbo
...Zreli guanciale, izdelan iz najboljšega certificiranega italijanskega svežega mesa. Popoln za najboljše testenine amatriciana, carbonara in gricia. Zrel najmanj 2880 ur, da vašim jedem zagotovi najboljši okus. Edinstven in nepozaben.
Italija, Conversano
...Škatle za živila MOCA so škatle, primerne za neposreden stik z živili, zato so to primarni embalažni materiali, ki se običajno uporabljajo v sektorjih zamrzovanja, slaščičarstva, sveže testenine, ocvrte hrane in v vseh tistih sektorjih, kjer je potrebna certificirana embalaža, ki jo je mogoče po potrebi tudi prilagoditi z blagovno znamko stranke. Izdelane so iz dveh različnih vrst surovin, in sicer iz valovitega kartona ali iz gladkega kartona, kjer je mogoče prilagoditi s tiskom v fotografski ločljivosti.
...Zasoljena in začinjena, rahlo dimljena z hrastovim lesom. Odlična je za praženje in začinjanje jedi iz testenin, kot so carbonara, amatriciana in katerikoli omaka za testenine, da doda okus.
Italija, Orsogna
...Izdelek za gostinstvo, pizzerije, catering. Lastnosti: Fino narezana črna tartufa Aestivum, konzervirana v oljčnem olju in ščepcu soli. Priporočeni odmerki: 10/15 g na osebo. Koristni nasveti: Izdelek je pripravljen za uporabo. Poraba: Za začimbe pri prvih jedeh (tagliatelle, tortelini, torteloni, crespelle, riž, polnjene testenine itd.), za nadeve testenin in slanih jedi, carpaccio iz mesa...
Italija, Trieste
Italija, Rome
... testenine ali pice, s pomočjo našega kuharja. Uživali boste v mešanju sestavin in okusov, da ustvarite svojo najljubšo pico ali testenine, preizkušali različne recepte in se učili "skrivnosti" italijanske kuhinje. Ko boste končali, boste končno okusili, kar ste pripravili, da odkrijete svoje sposobnosti kot italijanski "pica" ali "testenina" mojster. Vse to bo spremljala izbira najboljših vin iz regije Lazio. Resnično edinstvena izkušnja s strastjo do italijanske kuhinje.
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iz trde pšenice: To je testenina, ki je izdelana izključno iz semoline trde pšenice, zbrane na hribih Volterre s strani kmetov iz zadruge. Obdelava poteka po tradicionalnih metodah, z bronastim oblikovanjem in sušenjem pri nizkih temperaturah. Tortelloni, Zeleni Tortelloni, Maremmani iz sveže ročno narejene testenine.
...Ročno pripravljeni jedi. Visoka kakovost, certificirana. Prvi in drugi jedi v enojnih porcijah po 300 g in v pekačih po 2,5 kg. Različne reference, sveža zamrznjena testenina prve kakovosti, klasična in polnjena z mesom in ribami. Ravioli, tortelini, lazanja, kanelloni, njoki, tagliatelle, domače testenine itd. Pripravljamo prilagojene pakete za letalske družbe, hotele, križarke itd.
...Naš čili ima blago pikantnost in svež vonj po papriki, prijetno ga je uživati tudi z dodatkom žlice sladkorja na kruhu ali na kruhkih, prav tako pa je edinstven za barvanje in dišanje belih jedi, kot so testenine s zelje in cvetačo ali z zelenjavo, ter čudovit s siri... Neto teža 190 g.
... melonu in mandarinah z namigi mete in nekaj cvetličnimi notami BOCCA: Čutiti je rahlo astringentnost, a skoraj neobstoječa, z odlično sadnostjo CIBO: Vse jedi na osnovi rib, juhe, testenine in riž, bele mesnine GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play