Španija, Almeria
... temperaturi med 6ºC – 8ºC. Sorta grozdja: Chardonnay in Garnacha Ocena okusa: Privlačna modra barva, čista in sijoča. Intenzivni aromi sredozemske sadja. Občutek sadja, obilni in fini mehurčki, sveži in mehurčasti. Proizvodnja: Maceracija traja 4 ure, da se popolnoma ujamejo arome. Svetloba pod pritiskom. Fermentacija pri 12ºC v nerjavečih jeklenkah. Kasneje se vsi mošti, ki ga sestavljajo, preizkusijo in združijo za homogenizacijo. Druga fermentacija poteka v izobaričnem rezervoarju, da se ujamejo mehurčki, in na koncu se stekleničijo.
Italija, Nave
... dobro uravnotežen, z dobro strukturo in širokim pookusom. Primeren za vsako priložnost, odličen s predjedmi in lahkimi glavnimi jedmi. Način postrežbe temperatura 18°C. Vsebuje sulfit. Kapaciteta: 0,75l Koda: 06822 Kategorija: Rdeča Alkoholna stopnja: 13% Vol. Država: Italija Regija: Toskana Sorta grozdja: Sangiovese Barva: Rubinasto rdeča z vijoličnimi odtenki Aroma: Rdeče sadje in lahke note vanilije Priporočena steklenica: Chianti di Streda DOCG...
Španija, La Seca-Valladolid
...Barva svetlo češnjeve rdeče, intenzivni vonji zrelih rdečih sadežev in zelo elegantnega lesa. V ustih je robusten, okusen, širok in vztrajen. Priporočena temperatura postrežbe je med 14º in 16º Celzija, primeren je za spremljavo mesnin, dušenih mes, divjačine, zrelih sirov in paštet. Naziv porekla: IGP Vina iz dežele Kastilja in León Sorta: Crianza Letnik: 2016 Crianza: Pripravljeno iz grozdja sorte tempranillo, starano v francoskih hrastovih sodih (-allier-)...
Finska, Turku
...{"Italy – Veneto":"Italija – Veneto","Designation":"Oznaka","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Volumen: 75cl","Region":"Regija","Alcohol Content":"Vsebnost alkohola","100% Glera":"100% Glera","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Nežno stiskanje in čista fermentacija pri nadzorovani temperaturi. Druga fermentacija in naravna fermentacija v avtoklavu približno 50 dni pri 12 – 13 °C","Variety":"Sorta","Wine Making":"Pridelava vina","DOCG":"DOCG"}...
Francija, Auxerre
...Muscadet De Sèvre Et Maine Château De L'Epinay - Domaine Damien Robert - VALLÉE DE LA LOIRE Ujemanje hrane in vina: žar, planchas Vsebnost alkohola: 12° Domaine: Domaine Damien Robert Appellation: Muscadet de Sèvre et Maine Letnik: 2018 Kultura: Razumne prakse Sorta: Melon de Bourgogne Oznaka: Oznaka zaščitene geografske porekla Reference: Zlata medalja...
Španija, Sevilla
...DE REOJO - IZGUBLJENI ANDALUZ Naziv porekla: IGP Los Palacios in Villafranca (Sevilla) Sestava: 100% Vijiriega (avtohtona sorta grozdja iz Andaluzije) Priprava: Fermentacija pri 15º v nerjavečih jeklenkah med 26 dnevi z lastnimi kvasovkami. Alkoholna stopnja: 11,3o Skupni žveplov dioksid: 40mg/L OPOMBE O OKUSU: Vid: Zlato rumena barva z zelenkastimi odsevi. Čista in sijoča. Vonj: Srednja...
Francija, Entre-Vignes
...Lep zlat odtenek. Močne eksotične arome: citrusi (pomaranča), liči, mango. Harmonijski razvoj v ustih, veliko volumna, hladna in cvetlična končnica. Appelacija: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Barva: Bela Vsebnost: 0,75 L Alkohol: 15% Podnebje: Sredozemsko Sorta grozdja: 100% Bela muškatna drobna grozda Temperatura postrežbe: Od 7°C do 8°C...
Francija, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Barva: Bela Sorta: 100% Chardonnay Vinifikacija: Nežna pnevmatska stiskanje in hladno bistrenje. Kontrolirana alkoholna fermentacija med 16 in 17 °C. Zorenje: Cisterne. Stekleničenje: V kleti. Volumen: 75 cl Degustacija: Svež in lahek Chardonnay z lepo mineralnostjo, zelo osvežujoče vino. Zorenje: 1 do 2 leti. Ujemanje jedi in vina: Idealno za aperitiv s školjkami Saint Jacques Volumen: 75 cl ​Barva: Bela...
Francija, Cénac
... obloženi. Splošen vtis to je vino, ki se dobro ujema. Izdelek: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zrelo v hrastovih sodih Površina: 0,5 ha Sorta: 100% Merlot Terroir: ilovnato-kalcitna tla - planota Videz: intenzivna, globoka, živahna in sveža barva...
Francija, Mazion
...APELACIJA : ŠAMPANJEC SORTA : 65% Chardonnay in 35% Pinot Meunier Alkohol : 12,5% Tla : Glinasto-kalcitna Vinifikacija : 10 mesecev v posodi in 14 mesecev za šampanizacijo Volumen : 750 ml Barva : svetlo rumena, fine in redne mehurčke Okus : Note citrusa, sadje z belo mesnato Nasveti : Uživajte kot aperitiv ali med obrokom. Ta cuvée bo poudaril najpreprostejše jedi in elegantno izpostavil najbolj fine jedi. Postrežite pri temperaturi med 6 in 8 °C.
Francija, Saint Cannat
... kroglicami. Ta Cairanne Excellence prihaja iz starih trt (30 do 80 let), z zelo nizkim pridelkom 30 hl/ha. SORTA GROZDJA Grenache 60% Syrah 40% PRIDOBIVANJE VINA Po ročnem obiranju so grozdje popolnoma odstranjeni peclji ob prejemu v kleti. Vsaka sorta se vinificira ločeno, na tradicionalen način. Fermentacija pod nadzorovano temperaturo omogoča dolgo maceracijo (3 do 4 tedne).
Združeno kraljestvo, London
... pri 18 stopinjah. Vsebnost alkohola 14% • Staranje: 12 mesecev v francoskih (80%) in ameriških (20%) hrastovih sodih Barva: Bogata barva z intenzivno vijolično barvo. Nos: Zrelo rdeče sadje z cvetličnimi vijoličnimi odtenki, skupaj z elegantnimi toasty, balzamičnimi in začinjenimi notami. Okus: Poln, eleganten in svilnat, močan, kar daje objemajoč občutek polnosti. Pookus Sorta: 100% Syrah...
...Francoska oznaka Prunelard N Uporaba Sorta grozdja za vino Fenologija Čas brstenja: 6 dni po Chasselas. Čas zrelosti: 2. čas, 3 tedne po Chasselas. Tehnološke možnosti Grozdje je majhno, jagode pa srednje velike. Prunelard N omogoča pridelavo vin za staranje, obarvanih, polnih in uravnoteženih. Ob zrelosti je lahko alkoholna stopnja visoka. Pridobljena vina imajo arome zrelega sadja in začimb...
Španija, Menbrilla (ciudad Real)
Galán de Membrilla – Bodegas Rezuelo trenutno ima dve tovarni, ki se nahajata v kraju Membrilla. Tovarne imajo skladiščne prostore za vino s kapaciteto približno 40 milijonov kilogramov grozdja, ta kapaciteta pa je razporejena v izotermične inox rezervoarje različnih velikosti, kar olajša odvajanje toplote med trgatvijo ali fermentacijo mošta, ter zagotavlja visoke standarde čistoče in higiene na ...
Italija, Marciano Della Chiana
... sočnega in polnega okusa je popolno samo ali s čokolado. Odlično se poda k zrelim sirom. Format: 0,5 l. Vrsta vina: Passito. Letnik: 2019. Država: Italija. Regija: Toskana. Sorta: 100% Aleatico. Zorenje: 6 mesecev v majhnih lesenih sodih - 6 mesecev v steklenici. Barva: Intenzivna rubinasto rdeča. Aroma: Jagoda, Sliva, Divja vrtnica. Temperatura: 12° C. Idealno s: Čokolado, zrelimi siri.
Francija, Brue Auriac
... note belih sadežev (hruška, bela breskev), medtem ko Syrah in Rolle prinašata lepo zaokroženost ter obogatita aromatično paleto z okusnimi notami rdečih sadežev. Ujemanje jedi in vina Cuvée ŒnoFil bo odlično dopolnila vaše aperitive ali okusno spremljala vaše žar jedi, pice, krožnike s suhomesnatimi izdelki ali druge tapase. Postrežba: 8-10°C Shranjevanje: Piti v dveh letih Posebnost: Ime cuvée ŒnoFil je igra besed, ki povezuje ljubitelja dobrega vina (Œnophile) z vinarjem, ustvarjalcem cuvée, Benoit FIL.
Italija, Modena
...PROSECCO DOC Njegova cvetlična in sadna aroma, svež, lahek in živahen okus: Prosecco DOC je vino, ki simbolizira preprosto, a rafinirano pitje, ki se identificira z neponovljivim življenjskim slogom Made in Italy. Grozdje, uporabljeno za Prosecco DOC, je predvsem Glera, tipična sorta iz severovzhodne Italije že od rimskih časov. Glera je sorta belega grozdja. Njeni poganjki so temno lešnikove barve in proizvajajo veliko količino grozdov svetlo rumene barve.
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Languedoc Rosé Assemblage : Grenache - Cinsault - Vermentino Potencial za staranje : Približno 2 leti Vinifikacije : Vsaka sorta grozdja se vinificira ločeno, da se ohrani njeno ravnotežje in v celoti izrazi njen potencial. Grozdje, obrano zgodaj zjutraj, da ohrani svojo svežino, se stisne, da se izloči prvi sok, ki je bolj kakovosten. Ta sok se nato očisti in vzdržuje pri nizkih temperaturah skozi celoten proces fermentacije. Zorenje traja 4 mesece na finih drožeh, sledi rahlo lepljenje, vino pa se hitro stekleni, da ohrani svoj svež in sadni značaj.
...Sorta: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v francoskih hrastovih in akacijevih tonneaux. Zorenje: zorenje „sur lies“ v tonneaux do naslednje trgatve. Barva: intenzivna slamnato rumena. Aroma: eleganten in kompleksen, z notami zrelega sadja, dobro prepletenimi z vonjem akacijevega medu in sladkimi začimbami. Okus: slan in poln, z dolgim in vztrajnim koncem. Alkoholna stopnja: ±13,5%. Kulinarična kombinacija: priporočljivo za predjedi, nežne prve jedi, jedi iz rib in belega mesa. Postrežemo pri temperaturi okoli 8°C.
Španija, Cuarte De Huerva
...Sorta grozdja: Cabernet Sauvignon in Merlot Na pogled: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot združuje intenzivno rdečo barvo z vijoličnimi odtenki, ki so značilni za njegov mladosten značaj. Na vonj: na vonj je kompleksen in uravnotežen, zaznavajo se izraziti aromi rdečega sadja, jagode, malin in borovnic. Opažamo tudi note vanilije, ki spominjajo na staranje v sodih. Na okus: v ustih je sladek, dobro strukturiran, mehak in zelo okusen. Staranje: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot se stara 4 mesece v ameriških in francoskih hrastovih sodih.
Španija, Cenicero (la Rioja)
...Sorta grozdja: Tempranillo, Graciano in druge VRSTE GROZDJA: 95% Tempranillo, 5% Graciano...
Italija, Gussago
...Greco di Tufo Denominacija porekla, nadzorovana in zagotovljena Območje pridelave: Kampanija Sorta grozdja: Greco Alkoholna stopnja: 13% vol. Barva slamnato rumena Aroma prijetna, intenzivna, fina, značilna Okus suh, harmoničen Gastronomski pari rižote, jedi iz rib, siri Temperatura postrežbe 8°- 10° C.
Francija, Ponteilla
...Parcela iz leta 1969, ki jo je posadil Pierre, moj dedek. Certificiran 100% Carignan noir, bogastvo in kompleksnost teh jagod na tej zemlji zaslužita svojo lastno steklenico. Sorta: Carignan Stare Trte Appelacija: IGP Côte Catalanes Leto: 2019 ALKOHOL (Vol/Alc): 13% CENTILIZACIJA: 75 cl / Burgundija...
Francija, Brissac Loire Aubance
...Zlata medalja Mednarodnega izziva Gilbert & Gaillard 2019 LETNIK: 2018 SORTA: Cabernet franc. TEROIR: Glina-kamen. VINIFIKACIJA IN ZREJENJE: Grozdje je bilo pobrano v zelo dobri zrelosti, 100% odstranjeni peclji. Maceracija 15 dni s kontrolo temperature. Zorenje 6 mesecev v inox posodah. APPELLACIJA: AOP Anjou Rouge. OPIS OKUSA: Barva močne rdeče, granatne intenzivnosti. Fin nos, nežni...
Francija, Laure-Minervois
Leta 2015 sta Barbara in Pierre zapustila svojo domačo Alzacijo in ustanovila Domaine SIBILLE v Laure-Minervois v regiji Okcitanska. Na podlagi majhnega posestva, ki se ukvarja z ekološkim kmetovanjem na terenu iz peščenjaka za rdeče in glinasto apnenčastega za bele, prevzemamo in skrbimo za malo več kot 15 ha vinogradov v ekološki pridelavi: 5 ha v AOP Minervois in 10 ha Pays d’Oc. To je izziv, d...
Agricola San Teodoro je bila ustanovljena leta 2004 in se je uveljavila na velikem posestvu med Gallucciom in vulkanom Roccamonfina z namenom izdelave vina z ognjenim srcem, ki ima številne zgodbe za povedati tistim, ki znajo poslušati. Alkemija fermentacije ujame skrivnosti, želje in strasti, ki le čakajo, da jih delimo. V našem poslanstvu do narave sta ekološka pridelava in dinamična energija vu...
Francija, Les Riceys
...SORTA: 100 % CHARDONNAY OKUS: To vino 100 % Chardonnay ima citruseve arome. Nos je diskreten in lesnat. Popolnoma se ujema z vašimi terinami in ribami.
Francija, Saint Germain En Laye
...Plezalna rastlina, ki izvira iz južne Evrope in Male Azije, se prvič omenja v 17. stoletju, ko so jo uporabljali za lajšanje nelagodja v nogah. Rdeča vinska trta Vitis vinifera je posebna sorta, ki ni namenjena pridelavi vina, temveč je izbrana zaradi svoje bogate vsebnosti taninov in antioksidantov ter za uporabo v infuzijah, ki jih lahko pijemo čez dan. Francoska rastlina, pridelana v ekološkem kmetijstvu, iz permakulture, ročno nabirana in sušena na mrežah. Latinsko ime: Vitis vinifera Oblika: sušeni listi...
...Opis Nežna roza barva, cvetlične dišave divje vrtnice, sadne note in vonji po ličiju ter majhnih rdečih sadežih, v aromatičnem profilu, ki je hkrati eleganten in kompleksen. Zapeljive senzacije se ponovno pojavijo na nebu z svežim in polnim okusom. Klasifikacija Penina DOC Brut Rosé. Območje pridelave Območja z visoko vinogradniško usposobljenostjo v severovzhodnih regijah Italije (Veneto in Friuli Venezia Giulia) z marnimi tlemi aluvialnega izvora, bogatimi s skeletom. Sorta Cuvée osnovnega vina je sestavljena iz Glere in Pinota Noira.
Španija, Madrid
...Ta sorta je popolnoma prilagojena celinskemu podnebju in kamenitemu tlu. Uvedbo te sorte v Španiji pripisujejo mozarabom. Brez pisnih pričevanj se verjame, da izvor te pridelave v tem območju sega v 11. stoletje, v času vladavine Alfonsa VI, kar sovpada z naselitvijo, prav tako s strani mozarabov, ob reki Duero.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play