Francija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Divje krompirčke, janež, voda, sladkor in alkohol Gre za enak postopek izdelave kot pri patxaranu. Dvojna maceracija; na začetku hladna ekstrakcija, ki traja približno tri tedne v nevtralnem alkoholu, nato pa maceracija 3 mesece po redčenju z domačo mešanico janeža. 70 cl...
Nemčija, Bad Bentheim
...dokler niso vse druge snovi popolnoma ločene od ksilitola. Brezov sladkor je primeren za diabetike Brezov sladkor ima nekoliko manjšo sladkost kot znani rafinirani (beli) namizni sladkor, vendar le malo vpliva na krvni sladkor. Ta sladkor je zelo primeren za diabetike, glikemična vrednost znaša le 7. Koristi brezovega sladkorja Ksilitol ima vlažilni učinek na kožo in lahko poveča količino hialuronske kisline v koži. Ksilitol je naravna alternativa sladkorju. Ksilitol najdemo skoraj v vsakem zobni pasti, pogosto pa ga najdemo tudi v žvečilnih gumijih...
Poljska, Brzozów
... ima 4 kcal. Glikemični indeks ksilitola je le 8, medtem ko ima sladkor kar 70. Ne le, da pomaga zmanjšati kalorije v prehrani, ampak tudi pozitivno vpliva na zobe - zavira delovanje bakterij, ki povzročajo karies, in krepi sklenino. Prvotno se proizvaja iz lubja breze in zato ga pogosto imenujejo brezin sladkor, zdaj pa ga vse pogosteje pridobivajo iz koruze. Naravno se pojavlja tudi v nekaterih sadežih in gobah. V resnici ni sladkor, čeprav ga pogosto tako imenujejo, ampak je, tako kot mnoge sladila, sladkorni alkohol.
Francija, Paris
...Alkohol in premium sladkor za lepoto in nego telesa - Stevial Cosmevia®: listi, surovi izvlečki in očiščeni izvlečki COSMOS stévije za kozmetično industrijo. - FranceAlcools®: premium kmetijski alkoholi "made in France", referenca edinstvenega francoskega znanja na trgu parfumov in kozmetike. - SugarCare® - sladkorji v kozmetiki: sladkor za lepotne izdelke. ** Kliknite za več informacij **...
Nizozemska, Maarssen
...Eritritol je naravni sladkorni alkohol/polyol, odobren za uporabo kot prehranski dodatek po vsem svetu. Eritritol je skoraj 70 % sladek kot sladkor in se uporablja kot množični sladilo. Eritritol je bil odkrit leta 1848 in se naravno pojavlja v nekaterih sadežih in fermentiranih živilih. Okusni profil eritritola je zelo podoben sladkorju. Ni karijogen in ima najvišjo prebavno toleranco med polioli. Ker je naraven, ne povzroča nobenih stranskih učinkov in ima okus skoraj enako kot sladkor, brez kalorij. EC številka: 205-737-3 Molekulska formula: C4H10O4 CAS številka: 149-32-6...
Francija, Talant
...Kompletna sladkorna torba. Za začetnike in študente. Ta torba vključuje: 1 alkoholna lučka + 1 sladkorna hruška + 1 silikonska podloga + 1 par rokavic za oblikovanje sladkorja + 1 komplet mesinganih palic + 1 sladkorni termometer + 1 cvetlični odtis + 1 odtis 4 listov + 2 modela cvetnih gumbov + 1 okvir za podstavek 200 mm + 1 paket prašnikov + 100 g vinske kisline + aerosolni lak + 3 barvila 125ml alkohol (rumena/zelena/rdeča) + recepti in nasveti za dekoracijo Déco’Relief Referenca: S15...
Nemčija, Uetersen
...Laktitol je sladkorni alkohol, pridobljen iz mlečnega sladkorja, in ima podobne tehnične in obratovalne lastnosti kot saharoza. Te lastnosti omogočajo, da je ta kalorično zmanjšan, zobom prijazen nadomestek sladkorja široko uporaben. Laktitol se odlično obnese v kombinaciji z drugimi sladili, kadar je potrebno dopolniti nežno sladkost. Je pomembna sestavina za kalorično nizke ali sladkorno...
Nemčija, Oyten
...BIO ERITRIT Sladkanje brez kalorij z Bio Eritritom! Naš Bio Eritrit je brez gensko spremenjenih organizmov in se pridobiva iz koruze ter je nekoliko manj sladek od sladkorja. Idealno za sladkanje čaja, kave in sladic ali za kuhanje in peko. Eritritol je večvredni alkohol, ki se v telesu ne pretvarja v energijo. Energija je zato 0 kcal. Če se jedi in pijače redno sladkajo z Bio Eritritom namesto...
... tipe kože, posebej izdelano za najbolj občutljivo kožo. * Uporabite ga lahko brez skrbi za svojega otroka. * Možno je narediti čist korak v prihodnost z nami! * Sestavine: Voda iz obratne osmoze, natrijev kokos, natrijev goveji, natrijev kastorat, glicerol, sladkor, alkohol, olje sivke, olje rožmarina, olje pomarančnih listov, kalijev klorid, natrijev klorid, citronska kislina, etindronska kislina...
Združeno kraljestvo, London
...Prahu dekstroze monohidrata (DMH) je zmerno sladek. Je 65-70 % sladek kot saharoza in ima raztopino, ki je veliko manj viskozna od tekoče glukoze. DMH je prosto topen v vodi pri sobni temperaturi in tudi v vrelem alkoholu. Zaznana sladkost se lahko poveča na raven saharoze v nekaterih mešanicah dekstroze/saharoze. Dekstroza ima večje zniževanje temperature zamrzovanja kot trsni sladkor, kar vodi do bolj gladke in kremaste teksture končnega izdelka, kot je pri zamrznjenih živilih. Prostorninska gostota DMH je od 0,65 do 0,70 kg/cc.
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Grozdje se obira ročno po zaporednih izborih. Vinifikacija Alkoholna fermentacija poteka v sodih, zorenje pa traja 18 mesecev v sodih. Preostali sladkor: 210 g/liter Stopnja: 12.5 Degustacija med 10 in 12°C Nos: Rumena Nos: Zapiski kutin Usta: Kandirano sadje, kutine z bogatim zaključkom Potencial staranja: 20 let Ravnotežje: Likersko...
Poljska, Wrocław
...sirotkine prašek (iz mleka), mleko v prahu (sirotkina prašek (iz mleka), palmova maščoba, mleko v prahu z nizko vsebnostjo maščob, prašek kisle smetane), kakavova vlakna, kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, alkohol, arome, emulgator: lecitin (iz soje). Izdelek lahko vsebuje gluten (pšenica) in sezam.
...Delovi rastlin: Plodovi Način pridelave: Divji zbiranje\Gojiščni V proizvodnji: Zdravilni, Kozmetični, Sapa, Melasa, Etanol, Tekoči sladkor, Testo, Kompot, Čokolada, Industrijski alkohol, Marmelada, Prah, Kisle kumarice, Kole, Mlečni izdelki, Ocetna kislina, Citronska kislina, Aceton, Butanol, Glukonska kislina, Sladkarije, Kis, Čips, Marmelada, Krmila za perutnino in živino, Olje, Ekstrakt. V hrani: Uživamo ob čaju, Piškoti.
Združeno kraljestvo, Keighley
...brez GSO, košer certificirano in primerno za vegane. Sestavine: voda, alkohol (35 %), sladkor in ekstrakti vanilijevih stročkov. 200 g stročkov na liter ekstrakta Izvor surovih sestavin: Madagaskar Proizvedeno v: Velika Britanija...
Nemčija, Laucha
...Cremni liker 700ml, 15% Alk/Vol Lastnosti: • čisto rastlinski kremni liker z aromo „Baileys“ • kremasta in lahka konsistenca • užiten ob mnogih priložnostih: ob pecivu ali čaju, kot preliv za sladoled ali torto, kot sestavina v koktajlih, plasteh koktajlov (layering) in long drinkih, kot sestavina pri peki ali preprosto samostojno • brez holesterola, brez laktoze, brez glutena, brez soje • veganski Sestavine: Voda, sladkor, alkohol, kokosovo olje, proteinska zrna, maltodekstrin, naravna aroma, karamelni sladkorni sirup, emulgator: monogliceridi (E471) Pakiranje: 700ml steklenica...
Francija, Le Bignon Mirabeau
... Degustacija: postrežen hladen s kockami ledu, v koktajlih ali razredčen z gazirano vodo. LIKER UME (UMESHU) Sestavina: alkohol, shochu (riževa žgana pijača), umesirup (Prunus mume), sladkor. 15% vol. 720ml Shranjujte na hladnem in suhem mestu po odprtju in hitro porabite. Morebitni usedline ne vplivajo na kakovost izdelka. Prekomerno uživanje alkohola je nevarno za zdravje, uživajte zmerno.
Francija, Plaisir
...Hiter in kompakten blizu-infrardeči spektrometer za spremljanje proizvodnje ter nadzor surovin in končnih izdelkov. Top Blizu-infrardeči spektrometer SpectraAlyzer Zeutec je bil posebej zasnovan za analizo praškov, celih zrn, past in tekočin. Z njegovo kolesom s filtri s 6 ali 19 interferenčnimi filtri so SpectraAlyzer basic ali premium najboljši sistemi blizu-infrardečega spektra v svojih kategorijah. Hkratna določitev parametrov, kot so vlaga, beljakovine, celuloza, škrob, pepel, maščobe, sladkor in alkohol za živilsko industrijo (hrana za ljudi, hrana za živali). Dobavitelj: Zeutec...
Španija, Picassent
...Trenutno specializirani za blago in surovine: - Surove in rafinirane olja. - Ekološka hrana. - Sladkor. - Gorivne brikete. - Meso (piščanci). - Pivo. - Energijske pijače. - Začimbe. - Gnojila. - Krmila (oves, ječmen, repica, koruza, proso, peleti...) - Suho sadje (mandlji, lešniki, arašidi...) - Gluten. - Zrna in žitarice (riž, ječmen, rž, repica, pšenica...) - Maščobe. - Moke (oves, koruza...
Ujemajoči se izdelki
Jedi olja - Vse vrste olj
Jedi olja - Vse vrste olj
Francija, Villette-Sur-Aube
... so biološki proizvodi, je skupina postala pomemben igralec na področju sladkorja, s svojimi vodilnimi blagovnimi znamkami Daddy in Erstein ter nedavno tudi Eridania. Cristal Union se opira na dve glavni zgodovinski dejavnosti: sladkor za industrijo in distribucijo (Daddy in Erstein) ter alkohol in etanol (gorivo, industrija, parfumerija, kozmetika, prehrana, žgane pijače). Podjetje razvija tudi...
Francija, Chatellerault
... olje, jajca, moka, riž, testenine, špageti, suho sadje, čebula, krompir. ¤ Konzervirane hrane: Paradižnik, koruza, beli fižol, rdeči fižol, grah, tuna, leča itd. ¤ Čistilni in ekološki izdelki: Pralni tekočini, detergent itd. ¤ Higienski in ekološki izdelki: Gel za prhanje, hidroalkoholni gel, maske, milo, zobna nega, intimna higiena, deodorant itd. ¤ Alkohol: Rdeče vino, belo vino, rose vino, šampanjec itd. ¤ Električni aparati: Hladilniki, pralni stroji, pomivalni stroji, mali gospodinjski aparati itd.
Ko grozdje doseže zrelost, vsebuje sladkor. Ta se nato s pomočjo naravnih kvasovk pretvori v alkohol in glicerol, pri čemer nastaja ogljikov dioksid. Te kvasovke so prisotne v vinogradih, na grozdju in dajejo vinu njegovo tipičnost. Za proizvodnjo 1 stopinje alkohola potrebujemo približno 17 g sladkorja na liter soka. Pri belih vinih se grozdje neposredno da v stiskalnico. Tako pridobljen sok...
Romunija, Piatra Neamt
... in v državi, lahko postanemo eden vaših najljubših dobaviteljev. Nudimo vam prednosti tako z vidika financ, saj imamo najboljše cene, kot tudi z vidika izjemne kakovosti naših izdelkov. Ti dejavniki nas uspešno ločijo od vseh drugih na trgu alkoholnih pijač. Naši prihodnji načrti vključujejo širitev dejavnosti ter sodelovanje na specializiranih sejmih. Hrana: Sladkor, olje, moka, riž, testenine...
Italija, Rossano
... predstavljamo paleto grappe z okusi lovorja, finokietta in črne krede. Naša novost pa je LIKIRIZIJA IN SAMBUCA. Naša proizvodnja poteka strogo ročno v vsaki fazi obdelave. Liker iz črne krede 25% vol; Krema iz črne krede 18% vol. (sestavine: mleko; sladkor; alkohol; črna krede); Liker s čokolado (sestavine: voda, sladkor, alkohol, črna krede, kakav, naravne arome). Finokietto (sestavine: voda, sladkor, alkohol, divji finokietto). Zelo posebna je tudi harmonična aroma.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play