Italija, MILANO
Punto Srl je podjetje, specializirano za distribucijo prehranskih izdelkov. Z novim prodajnim mestom, opremljenim z mesarijo, siri in svežim kruhom, Punto Srl ponuja široko izbiro svežih in zamrznjenih prehranskih izdelkov, poleg tega pa tudi široko paleto sadja in zelenjave. Kakovost izdelkov je vedno zagotovljena, podjetje pa se trudi ohranjati ugodne cene za potrošnike, preko promocijskih aktiv...
Francija, Arengosse
...Podlegnite skušnjavi aromatiziranega sladkorja z okusom "Caramel Bar", izvrstne kreacije podjetja Yaya Sucres et Sels. Naš nerafiniran francoski sladkor iz rdeče pese je preoblikovan v okusno izkušnjo, ki prikliče bogate in kremaste note znamenitega bonbona "cara'bar". Sestavine Kakovosti: - Nerafiniran Francoski Sladkor iz Rdeče Pese: Naravna osnova za avtentično sladkost. - Arome "Caramel Bar...
Litva, Kaunas
..."Dodo Cukrus" kavni kristali – ti kristali, ki so podobni majhnim koščkom jantarja, so odličen dodatek k kavi. Dajejo kavi okusno in subtilno sladkost, saj se sladkor počasi raztaplja in razkriva vse okuse in sladkost, ki ostanejo v kavi dlje časa, pri čemer puščajo prijeten okus melase, ki uravnava okus in prijetno izkušnjo pitja kave.
...Naš Icumsa 45 sladkor je najvišje kakovosti in ponuja odlično sladkost za vse vaše potrebe pri peki in kuhanju. Je fino mlet in se zlahka raztopi, kar ga naredi idealnega za pripravo sladic in pijač. Naš sladkor je pridobljen iz najboljših virov sladkornega trsa in obdelan pod strogimi kontrolami kakovosti. Icumsa 45 sladkor je na voljo v različnih velikostih pakiranja, da ustreza vašim individualnim potrebam. Je popolna izbira za vse, ki iščejo visokokakovosten in zanesljiv sladkor. Zaupajte v kakovost našega sladkorja, da obogatite svoje jedi.
... Export and Import vaša destinacija. Izbirate lahko tudi med svojimi najljubšimi možnostmi pakiranja za izdelek. Naš Beli sladkor je pridobljen od zaupanja vrednih dobaviteljev, kar zagotavlja, da prejmete izdelek, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in čistosti. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali domači kuhar, je ta sladkor popoln dodatek vaši kuhinji. Njegova vsestranskost in...
...Beli trsni sladkor je kristaliziran sladkor, ki je bil rafiniran. Rafiniranje ima za cilj beljenje sladkorja, odstranjevanje nečistoč in eliminacijo melase. Posledica tega je zmanjšanje prisotnosti vitaminov in mineralov. Zato je priporočljivo, da ga ne zlorabljamo in ga uživamo v zmernih količinah zaradi visoke vsebnosti saharoze. Ima močno sladkost in zelo diskreten okus.
Francija, Estillac
...Infuzije Stevia v razsutem stanju ali v vrečkah ponujajo zdravo in brezkalorično alternativo umetnim sladkorjem, kar je idealno za tiste, ki želijo zmanjšati vnos sladkorja, hkrati pa uživati v naravni sladkosti. Odkrijte naravno sladkost koncentrirane infuzije 100% stevia in spremenite svoje pijače in recepte s tem zdravim, ekološkim in naravnim izdelkom.
Nemčija, Bad Bentheim
...Kokosov sladkor je enostavna alternativa namiznemu sladkorju, saj ima enako sladkost. Kako okusiti kokosov cvetni sladkor? Okus je eden od razlogov za nakup kokosovega cvetnega sladkorja. Sladkor namreč nekoliko spominja na karamel. Ta poln, kremast okus je še posebej izrazit, ko se sladkor stopi. Zaradi karamelnega okusa je kokosov cvetni sladkor dobrodošla poslastica za skoraj vse vrste peciva in palačink. Sladkor se lahko uporablja tudi v toplih pijačah ali koktajlih. Možnosti...
Nemčija, Buxtehude
...Sladkost ksilitola (E967) ustreza sladkosti sladkorja v razmerju 1:1. Ksilitol ima približno polovico kalorij kot običajen sladkor. Ksilitol se lahko uporablja za peko, kuhanje in sladkanje hrane.
Poljska, Brzozów
... pridobiva iz lubja finskega breze. 1 g xilitola nam zagotovi 2,4 kcal, za primerjavo, 1 g sladkorja ima 4 kcal. Glikemični indeks xilitola je le 8, medtem ko ima sladkor do 70. Ne le, da pomaga zmanjšati kalorije v prehrani, temveč ima tudi dober učinek na zobe: zavira aktivnost karijogenih bakterij in krepi sklenino.
Nemčija, Heidelberg
...Sladkost Brusnice Glavne sestavine: brusnica, sladkor, pesa, ingver Naravno: Ne Toplotna obdelava: Ne Colin-Referenca sestavin: 058K2401...
Nemčija, Uetersen
...Datljev sladkor je naravni izdelek z atraktivnimi lastnostmi in možnostmi uporabe. Izdelan je iz posušenih datljev in vašemu produktu daje bogato sladkost. Datlji so vir fruktoze, zato so zelo sladki in imajo prevladujoč okus po karamelu. Datljev sladkor prinaša številne hranilne snovi, vlaknine in antioksidante. Ključne prednosti: • Visoka čistost in 100% naravni izvor • Bogat z vlakninami...
Francija, Champier
...Naš sladkor iz datljev (ali datljev prah) je pridobljen z mletjem in presejanjem posušenih in brezkožnih bioloških datljev sorte Deglet Nour. Ima naravno sladkost, sestavljeno iz 100 % bio datljev. Odlična alternativa za zamenjavo rafiniranih sladkorjev in dodajanje novih arom v vaše pripravke, hkrati pa uživate v vitaminu in mineralih datljev. Naš bio sladkor iz datljev je nerafiniran in neobdelan. Ni topen. Omogoča naravno sladkanje z nižjim glikemičnim indeksom.
Nizozemska, Maarssen
... sladkorja, je brezbarvna, brez vonja kristalinična snov, ki vsebuje približno 5 % kristalne vode. Za razliko od mnogih poliolov, Izomalt minimalno hladi nepce, kar ga naredi edinstveno izbiro za različne aplikacije. Njegova sinteza vključuje dvostopenjski proces, ki sladkor pretvori v izomaltulozo, nato pa ga hidrogenira, da proizvede Izomalt. Omeniti velja, da je Izomalt sintetično pridobljen iz navadnega sladkorja, kar ga ločuje kot inovativen nadomestek sladkorja. EC številka: 908-700-6 Molekulska formula: 6-O-alpha-D-glukopiranozil-D-sorbitol CAS številka: 64519-82-0...
Francija, Montelimar
...Odkrijte naš Nougat du Terroir, z mandlji iz Montélimarja in lavandinim medom iz Montélimarja. Lokalni sestavine z intenzivnimi okusi za tradicionalni in okusen mehak nugat. Lavandin med dodaja neprimerljivo sladkost temu avtentičnemu nugatu. Sestavine: Sladkor, Mandlji, Med 27,3%, Glukozni sirup, Beljaki, Azyme (Voda, škrob, oljčno olje), Naravni ekstrakt vanilije. Način priprave: Med in...
Francija, Charbonnières-Les-Bains
... karamelizirano sladkost, ki se harmonično povezuje z drugimi sestavinami. Pijača se pogosto postreže na ledu, kar jo naredi osvežilno in prijetno, še posebej, ko je vroče. Dodatek tapiokinih kroglic doda zabaven in teksturiran element pijači, kar jo naredi še bolj prijetno za srkanje.
...Informacije o izdelku Izberite mandlje, prekrivene z fino mlečno čokolado in posute z najfinejšim kakavovim prahom. Uživajte v tej delikatesi, medtem ko se počasi topi v vaših ustih. Najprej okusite kiselkast ton kakava, nato sladkost kremaste čokolade, nato pa ugriznite v tisti znani hrustljavi mandelj - okusna izkušnja. Sestavine 68% mlečne čokolade (sladkor, mleko v prahu, kakavova pasta...
Francija, Carpentras
... klobasa s tartufi in jurčki, bo tudi ta lahko ena izmed zvezd vaših prazničnih zabav! UGS:2200039000000 Teža:0,310 kg Natančnost glede teže: Izdelek podvržen sušenju Sestavine: Meso svinjine iz Francije, svinjska maščoba, iz Francije, 10% suhe fige, sol, dekstroza Hranilne vrednosti KJ/Kcal: 1221 KJ / 293 Kcal Maščobe: 21g Od tega nasičene maščobne kisline (NMK): 7,70g Ogljikovi hidrati: 0,39g Od tega sladkor: 0,19g Beljakovine: 25,73g Sol: 4,84g Alergeni: oreščki: možne sledi: uporaba lešnikov v delavnici...
Iran, Tehran
...Sladkor iz datljev je naravno sladilo, izdelano iz posušenih datljev (Zahedi), ki so zmleti v fino moko. Ohranja naravno sladkost, okus in hranila datljev, kar ga naredi za zdravo alternativo rafiniranim sladkorjem. Sladkor iz datljev ima bogat, karamelast okus, ki doda globino jedem in ga je mogoče uporabiti v različnih receptih. Prav tako je bogat z esencialnimi hranili, kot so vlaknine, kalij...
Združeno kraljestvo, United Kingdom
...Temni melasa, proizvedena iz drugega vrenja soka sladkorne trte, se ponaša z bogatim, grenko-sladkim okusom in gosto mineralno sestavo. Ta gosta, jantarna do temno rjava sirup ni le osnovna sestavina v kulinariki, temveč tudi dragocen dodatek v kmetijski krmi. Njegova privlačna sladkost in hranilne koristi ga uvrščajo med odlične izbire za izboljšanje okusa in energijske vsebine krmil za živino...
Nemčija, Oyten
... spremenjenih organizmov. Brez kalorij: Ogljikovi hidrati, navedeni v tabeli hranilnih vrednosti, izhajajo iz dodanega eritritola. Ti se v telesu ne pretvarjajo v energijo, saj te vrste ogljikovih hidratov niso uporabni. Prijazno do zob: Redno sladkanje hrane in pijač z "eritritolom s sukralozo" namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob in povzroča, da se raven sladkorja v krvi po zaužitju manj poveča kot pri uživanju živil in pijač, ki vsebujejo sladkor. Sladkost: 1 čajna žlička ustreza približno. Država proizvodnje: Nemčija Pakiranje: 25 kg vreče...
...Vsebina: Invertni sladkorni sirup (sladkor + voda) Suha snov: 75 % ± Pakiranje: Konzerva in v razsutem stanju Gtip št.: 110812001000 Območje uporabe: Nutri®pasterizirani tekoči sladkor; v vseh sladicah s sorbetom, kot so baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe in sladkarije; lahko se uporablja v mlečnih sladicah, pekovskih izdelkih in hrani, ki se uživa s sladkanjem. Turška sladkost, halva...
Belgija, Beringen
...Raznolikost: Jabolka Royal Gala in Fuji Okus: Gladka koža z rahlo rdečo barvo, visoka sladkost s sladkim okusom, zelo čvrsta in sočna. Velikost: 32/36/40/44 (za 10kg/škatlo) 64/72/80/88/100/113/125/138/ 150/163/175/198 (za 18kg/škatlo in 20kg/škatlo) Barva: Rdeča Temperatura za hlajenje: ±2°C Kraj izvora: Južna Afrika MOQ: 2*40RH Pakiranje: 10kg/škatla. Velikost 32/36/40/44 za evropski trg. (2054...
Francija, Villarembert
...Sladkost medu v teh bonbonih! Sestavine: sladkor, glukoza, gorski med iz Savoye. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Bonboni so ročno izdelani in pakirani s strani vašega obrtnika slaščičarja.
Francija, Olivet
... morski bolezni, ter pri nosečnicah. V ingverju je bilo odkritih okoli štirideset antioksidativnih spojin. Nasveti za degustacijo Uživajte kot sladko prigrizek, ob kavi ali kot sladico. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščitenem pred svetlobo. Sestavine Ingver*, temna čokolada* (masa kakava*, sladkor*, kakavovo maslo*, vanilija*) *iz ekološke pridelave...
Nemčija, München
... Maščobe: 5.3 g od tega nasičene maščobne kisline: 0.59 g Ogljikovi hidrati: 24.7 g od tega sladkor: 2.53 g Beljakovine: 28.4 g Sol: 0.07 g Teža: 20 g Sestavine: Jurčki Alergeni: ni Država izvora: Srbija Blagovna znamka: Dr. Ana Collection Proizvajalec: AnaVita Naturkost GmbH...
Nemčija, Hamburg
...saj je sucraloza 600-krat slajša od sladkorja. Primerna je za vse jedi in pijače. Prav tako v izdelkih za diabetike. Lastnosti izdelka: Brez glutena, Brez laktoze, Vegansko Označevanje živil: E 955 Proizvodnja: Izhodna surovina za sucralozo je sladkor in druge sestavine, ki se skupaj sintetizirajo.
Španija, Cornella De Llobregat
...-Skupna ali delna zamenjava sladkorjev -Eliminacija umetnih sladil -100 % naravne vlaknine -Brez dodanih sladkorjev -Sladkost: 0,7 v primerjavi s sladkorjem -V vodi topne -Prozorne Odlični rezultati v jogurtih, mlečnih derivatih, sadnih derivatih (kompoti, marmelade), zelenjavnih napitkih, omakah, kečapu, brezalkoholnih pijačah, karamelah, sirupih...
Francija, Biguglia
...Naša sladkost z agrumi iz našega kraja je prejela prvo nagrado reda mojstrov marmeladnikov Francije po trofeji "papeža marmelade Francis Miot". Stanje: Novo SESTAVINE: Voda, korziški agrumi (pomaranče, mandarine, cedri, limone) 24%, sladkor, limonina sok, pektin Neto teža: 220 g Izvor: Korzika...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play