... zorenje v posodah 3 tedne Malolaktična fermentacija v posodah Zrelo v francoskih hrastovih sodih 12 mesecev SORTA GROZDJA 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot OPIS S čisto granatno obarvano haljo, rdeče vino Château Lalande razkriva očarljiv vonj rdečega sadja in kakava, z notami praženega lesa. Okus se odpre z gladkim in okroglim napadom, ki se razvije v sadne note z nežno omiljenimi tanini. Veliko vino iz Saint-Juliena.
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikacija in staranje Obiranje grozdja v popolni zrelosti. Selektivno sortiranje najboljših grozdov z analizo fotometrije ob prejemu trgatve. Maceracija traja 15 dni. Pnevmatsko stiskanje za ohranjanje kakovosti sokov. Malolaktična fermentacija v sodih. Staranje v sodih (novi sodi in sodi stari 5 let) traja 12 mesecev. Stekleničenje ob optimalnem času in počitek vina pred trženjem. NOTES DE Dégust ation To vino z rdečo češnjevo barvo razkriva kompleksen nos. Temperatura postrežbe: 16 - 18°C...
Francija, Bordeaux
...Komentar Bordeaux „Les Hauts de Goëlane“ izhaja iz stroge izbire terroirjev, ki se nahajajo v regiji Entre-deux-Mers na lepih hribih, ki omogočajo sajenje na pobočjih, kjer prevladujejo glinasto-kalcitne in peščene prsti. Vinifikacija je tradicionalna, kjer se vino fermentira in macerira. Nato sledi malolaktična fermentacija, preden vino 6 mesecev zori v hrastovih sodih, kar sprosti njegove...
Francija, Saint Emilion
... Vinifikacija: Predfermentacijska maceracija pri 8 - 10 °C Alkoholna fermentacija Maceracija od 3 do 5 tednov Malolaktična fermentacija v sodih Celotna vinifikacija na podlagi parcelne selekcije, ročno premešavanje Zorenje: 10 do 14 mesecev, 30 % novih sodov Mešanje: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Francija, Auxerre
...Degustacija Lahko vino, zelo izvirno, enostavno za pitje, z izrazitimi notami ribezov. V ustih svežina, ki jo prinaša Persan. Vinifikacija Maceracija traja 15 dni, nato pa nežno stiskanje traja 3 ure. V cisterni poteka malolaktična fermentacija. Zorenje na finih drožeh traja 12 mesecev v stari posodi. Ujemanje hrane in vina: mesnine, pečeno meso Nasvet enologa: postrežite pri temperaturi med 14...
Italija, Barletta
... fermentaciji v jeklenkah z uporabo izbranih kvasovk, ki traja približno 10 dni pri 24-26 °C in maceracijo na kožicah. Sledi končna prešanje z mehko prešo in malolaktična fermentacija v jeklu. Vino zori v francoskih in ameriških hrastovih barikih 18 mesecev.
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint-Georges-Saint-Emilion Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Potencial za staranje : Približno 10 let Vinifikacije : Biozaščita ob vstopu trgatve. Kontrolirana alkoholna fermentacija pri temperaturi. Spontana malolaktična fermentacija. Zelo malo zračnega prečrpavanja za koncentracijo arom.
Francija, Bordeaux
... fermentacija v posodah. Zorenje: 60% v sodih, 25% v inox posodah in 15% v amforah. Degustacija: Granatna barva lepe intenzivnosti, nos z notami ribezov, vijolic, obogaten z mentolskimi aromami, lepa aromatična kompleksnost. Gurmansko, veliko zaobljenosti in sladkosti, fini, mehki in elegantni tanini, arome rdečega in črnega sadja z lepo svežino.
Finska, Turku
...Regija Italija – Marche Vinarija Fattoria Mancini Sorta 100% Albanella Oznaka Colli Pesaresi DOC Roncaglia Vsebnost alkohola 12,5% Vinifikacija Grozdje je bilo stisnjeno v celih grozdih pri 9°C; mošt je bil iztisnjen do 55% teže grozdja. Mošt je bil hladno useden 24 ur. Fermentacija je potekala v temperaturno nadzorovanih rezervoarjih do največje temperature 18°C. Malolaktična fermentacija ni bila izvedena. Zorenje Štiri mesece v rezervoarju na drožeh; mikrofiltracija pred stekleničenjem. Volumen: 75cl...
Španija, Canet De Mar
...Fermentirano v nerjavečih jeklenkah pri nadzorovani temperaturi. Narejeno iz rdečih grozdja, Zinca d'Anfora Tinto, ali iz belih grozdja, Zinca d'Anfora Blanco. Ročno obiramo pozno in fermentiramo pri konstantni temperaturi 28 stopinj za rdeče in 22 stopinj za bele. Ko je alkoholna in malolaktična fermentacija končana, se vino prečisti v ročno izdelane glinene posode, kjer bo zorelo, kar mu daje večjo strukturo in omogoča, da se njegovi aromi razvijajo brez dodatka lesa.
Francija, Lys Haut Layon
... natančnem opazovanju rastlin in visoki odzivnosti. Vendange : Ročna trgatev v 20 kg odprtih škatlah. Grozdje je strogo sortirano na vinogradu, na začetku zlatne faze, in brez kakršne koli gnilobe. Vinification et élevage : Delna pnevmatska stiskalnica. Ohranijo se le srčiki cuvée. Odstranjeni so repi in obrezki. Alkoholna in malolaktična fermentacija v inox posodah. Température de service: 8-10 °C...
Francija, Roubia
...Biološka kultura. Mehanski trgatvi. Celotna trgatev, fermentacija v termoreguliranih inox posodah, malolaktična fermentacija, usedanje. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, mešanje, lahka filtracija, tehnični zamašek iz plute. Glinasto-kalcitne prsti, prsti s kamenčki. Oko Rdeča barva, živa, rubinasti odtenki. Nos Arome rdečega sadja, arome gozdne podlage. Usta Elegantna, lahka, okrogla, note...
Španija, Murcia
...Narejeno iz najboljših grozdja Tempranillo, izbranega iz naših najstarejših vinogradov, ročno pobranega v majhnih škatlah in razvrščenega na selekcijski mizi. Malolaktična fermentacija in nadaljnje staranje 24 mesecev v novih francoskih hrastovih sodih. Na koncu vino ostane vsaj 12 mesecev v steklenici, preden je prodano. Steklenica: 0,75L Magnum steklenica: 1,75L...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Po obiranju grozdja in njegovem stiskanju poteka alkoholna fermentacija naravno z avtohtonimi kvasovkami: 30% v hrastovih sodih in 70% v termoreguliranih inox posodah. Ta dolgotrajen in naraven proces bo vinu dal več kompleksnosti. Malolaktična fermentacija se prav tako odvija naravno. Zorenje traja približno 12 mesecev in poteka, kot pri fermentaciji, 30% v hrastovih sodih...
Španija, Madrid
...ZAŠČITENA OZNAKA: CIGALES Trgatev je potekala v začetku oktobra, grozdje je bilo nežno stisnjeno in odstranjeni so bili peclji. Fermentacija je potekala pri nadzorovani temperaturi. Nato je potekala malolaktična fermentacija. Kasneje je vino bilo očiščeno, stabilizirano in stekleničeno.
Francija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Delna malolaktična fermentacija. Zorenje v kleti 5 let. ASSEMBLAGE : 15 % vina rezervi perpetuuma solera. DOSIRANJE : 10 g/l DEGUSTACIJA : Ta cuvée čisti Pinot Noir ponuja arome, ki združujejo bele cvetlice in citruse. Napad v ustih, okrogel in mehak, osredotočen na sadje v kompotu in vaniliji, razkriva lesnate note na koncu. Ta šampanjec je odlična izbira za aperitiv in skozi celoten obrok.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play